Jij en je huisdier in balans

Supplementen zijn er in vele vormen en maten. Ik verkoop alleen producten die ik ook zelf gebruik en waar ik achter sta.

Niet ieder goed supplement past simpelweg bij iedereen. Ik kan pendelen wat er nu echt bij jou en jouw huisdier past! In mijn complete checks (zie behandelingen) ga ik ook altijd na welke voeding en welke supplementen bij dat dier passen.

Wil je advies? Stuur een bericht!

 

*Sommige producten gaan op bestelling*

Supplementen huisdieren

Onder het kopje supplementen huisdieren zijn alle colloïdale vloeistoffen te vinden zoals zilverwater (natuurlijk ook voor mensen geschikt).

Maar ook de specifieke supplementen voor dieren zoals Vermal natuurlijke afweer, en Shiimun immuunversterkende kruiden.

Tevens heb ik hier (insecten)voeding voor katten geplaatst. Het was even zoeken maar dit is een prettige hypoallergene brok! Insecteneiwit bevat alle essentiële aminozuren en het is makkelijk duurzaam te produceren. Ook staat natuurlijk mijn favoriet: luchtgedroogde voeding hierbij.

 

Supplementen van doTERRA

De supplementen van doTERRA zijn voornamelijk voor humaan gebruik, maar natuurlijk ook voor (grotere) huisdieren geschikt. Je vindt hier de dagelijkse multivitaminen, omega's en enzymen. Maar ook de specifieke supplementen zoals van Serenity voor slaap of DeepBlue voor spieren.

Sommige hiervan zijn geschikt voor dieren. Bij twijfel > vragen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.