Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Black Pepper

Vanwege de krachtige bestanddelen van Black Pepper is deze etherische olie veel meer dan alleen een handig kruid in de keuken.

Essentiële olie van zwarte peper bevat veel monoterpenen en sesquiterpenen, natuurlijke chemicaliën die bekend staan ​​om hun antioxiderende werking en hun vermogen om het immuunsysteem te ondersteunen.

Wanneer etherische olie van zwarte peper oraal wordt ingenomen, helpt een sesquiterpeen genaamd caryofylleen de celfunctie van het lichaam te ondersteunen.

Gebruik van etherische olie van zwarte peper kan ook een gezonde bloedsomloop bevorderen, maar bij topisch gebruik moet het goed verdund worden vanwege het krachtig verwarmende gevoel.

Essentiële olie van zwarte peper is een diverse olie die veel fysiek en mentaal stimulerende eigenschappen biedt die essentieel zijn voor het bevorderen van de menselijke gezondheid.

 

Gebruik

Een van de unieke eigenschappen van de etherische olie van Black Pepper is het vermogen om warme sensaties te geven wanneer deze plaatselijk wordt aangebracht. Fijn voor spieren en gewrichten!

Deze factor maakt het een perfecte olie om te gebruiken in een ontspannende massagemix.

  • Creëer je eigen verwarmende en kalmerende massagemix door één tot twee druppels etherische olie van zwarte peper te verdunnen in een draagolie (altijd verdunnen!).

Het gebruik van etherische olie van zwarte peper in een massagemengsel zorgt niet alleen voor warme sensaties tijdens een massage, de aromatische componenten helpen ook te ontspannen.

Zwarte peper is een geweldige manier om angstige gevoelens te verlichten.

Bij aromatisch gebruik kan etherische olie van zwarte peper helpen bij het kalmeren van verkrampte emoties.

  • Doe een paar druppels etherische olie van zwarte peper in een diffuser of inhaleer je deze direct voor de aromatische voordelen.

Wanneer je etherische olie van zwarte peper combineert met jeneverbes olie (Juniper berry) en / of Cedarwood, kan het een kalmerend en aardend effect hebben op je zintuigen en emoties, en kan het je helpen te ontstressen en te ontspannen.

Na een vredig middagdutje is het niet ongebruikelijk om duizelig of misschien zelfs vermoeider wakker te worden dan voordat je in slaap viel. In dergelijke gevallen is etherische olie van zwarte peper een geweldige olie om te hebben.

  • Breng na een middagdutje een paar druppels zwarte peperolie aan op de onderkant van je voeten om stimulerend wakker te worden.

Het verwarmende gevoel van Black Pepper geeft je de boost die je nodig hebt.

Etherische olie van zwarte peper bevat veel natuurlijke chemicaliën die belangrijk zijn bij het ondersteunen van natuurlijke functies van het lichaam.

  • Om je lichaam meer antioxidanten te geven, doe je een of twee druppels zwarte peperolie in een vegetarische capsule en neem je ze inwendig in.

Innemen kan ook de bloedsomloop stimuleren en de antioxidanten ondersteunen je immuunsysteem bij hooikoorts.


Experimenteer in uw keuken door etherische olie van zwarte peper te gebruiken in gerechten. Etherische olie van zwarte peper is smaakvol en kan een vleugje kruiden geven die een verscheidenheid aan verschillende huisgemaakte maaltijden naar een hoger niveau tilt.

  • Voeg zwarte peperolie toe aan uw gerechten om de smaak van het eten te versterken, dat zullen uw smaakpapillen niet snel vergeten.

De chemische samenstelling van Black Pepper olie zorgt voor een verwarmend gevoel. Denk eraan om goed te verdunnen!

  • Houd je voeten gedurende de winter warm door zwarte peperolie op je voeten te smeren. Verdun het in een rollertje voor makkelijk gebruik.