Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Frequentie therapie

Wat is de vibratie van gezondheid? Wat is jouw optimale vibratie?

 

Gezondheid betekend voor iedereen iets anders.

Alles heeft z'n eigen frequentie en energie. Wanneer je energie verstoord raakt, krijgt men een disbalans. Je lichaam zal dan alles doen om deze balans te herstellen. Wanneer het lichaam een langere disbalans ondervind, wordt dit lastiger. Dan volgen er vaak vage klachten en chronische ziekten.

 

Frequentietherapie geeft gedurende een bepaalde tijd specifieke microimpulsen door die jouw lichaam nodig heeft om de balans te herstellen. Je lichaam past zich aan, neemt de optimale vibratie over en kan daardoor weer het zelfgenezend vermogen activeren.

 

De duur hiervan is voor iedereen anders. Het apparaat meet iedere 10 seconden wat er nodig is en voor hoe lang. Dat maakt deze therapie uniek, geen mens/dier is hetzelfde, en dit apparaat zoekt de juiste therapie voor jou uit. Zo worden problemen in de basis hersteld, zonder bijwerkingen.

 

Binnen de Europese Unie is Healy een erkend medisch hulpmiddel voor de behandeling van pijn bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, evenals voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en gerelateerde slaapstoornissen.

 

Verder kan de frequentie therapie ondersteunen bij slaap, ontspanning, hormonale disbalans, energie, mentale balans, huid, bioenergetische balans etc. Deze toepassingen worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan NOG niet wetenschappelijk is aangetoond. Maar dat betekend niet dat het niet helpt..

 

Ook is dit product ideaal voor dieren, die misschien de stress van het baasje overnemen. Of die steeds vage klachten hebben en niet verder komen. Hierbij gaan wij terug naar de basis!

 

* niet gebruiken tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij pacemaker of andere elektronische implantaten, bij metalen voorwerpen/implantaten in het te behandelen gebied. De Resonance is hier wel geschikt voor! Meld dit dus even voor behandeling.

 

Wat kan ik verwachten?

Energie werkt bij iedereen anders. Ik kan je dus niet vertellen wanneer jij resultaat gaat voelen. Meestal voel je bij de eerste keer niet direct resultaat. Als het programma de juiste snaar raakt, kan dat wel zo zijn!

 

Ik merkte zelf dat mijn lichaam wat ging opruimen na de eerste keer, ik kreeg bijvoorbeeld spierspasmes. Dit geeft aan dat mijn lichaam wel aan het werk was, om de blokkades in energie te doorbreken. Dat is even ongemakkelijk voor het beter wordt.

 

Na enkele dagen verbeterde mijn slaap, zonder tabletten (ik nam hiervoor iedere nacht Serenity slaapcapsules). Ik slaap nu diep en lang. Mijn lichaam heeft dit echt nodig om te herstellen.

 

Ik gebruik eerst basisprogramma's, voor ik gericht kan gaan werken. Erna komen dus bijvoorbeeld pas pijnprogramma's aan bod. Na twee pijnprogramma's viel voor mij een hele last weg. Na dagelijkse klachten was het plots verdwenen. Nu zet ik het pijnprogramma nog af en toe aan, als ik het nodig heb. Ik gebruik ook dagelijks andere fijne programma's!

 

Werking

De gezondheid van een cel kan aan de hand van één eenvoudige parameter worden bepaald namelijk de elektrische spanning van het celmembraan. Microstroom heeft een positieve invloed op de celspanning en dit heeft voordelen voor de gezondheid.

Daarnaast heeft frequentie therapie invloed op de ATP aanmaak en het endocannabinoïdesysteem.

In jouw cellen bevinden zich mitochondriën. De mitochondriën spelen een grote rol in het endocannabinoïdesysteem (ECS) en ze maken adenosinetrifosfaat (ATP) aan. ATP is zeg maar de brandstof die het lichaam bestuurt.

Wanneer we frequentie-microstroom gebruiken, kan het lichaam 500 keer meer ATP produceren! Dit kan het lichaam gebruiken voor een betere besturing en genezing.

 

Dit onderzoek verwijst naar het effect van microstromen en heeft geen betrekking op Healy zelf, maar op de fundamentele mechanismen waarop deze is gebaseerd:

mM = millimolair, het duizendste deel van een molair, een eenheid van molaire concentratie


Is dit DE oplossing voor mij?

Kun jij je voorstellen hoe het is om te leven zonder jouw klachten? Sta jij hiervoor open?

Het kan immers een grote, enge verandering voor je zijn.

 

Ik vind het belangrijk om te kijken waar klachten als pijn vandaan komen. Pijn verteld jou iets en wanneer je er nog niet klaar voor bent om dit los te laten, zullen pijnbehandelingen (welke dan ook) misschien nog niet helpen.

Een aura analyse is daarom ook een goede aanvulling. Deze onderzoekt mentale patronen die jou tegenhouden om te herstellen.

 

Ben je al op weg maar heb je hierbij nog ondersteuning nodig? Dan is dit ideaal voor jou!

 

Maar ook als je gewoon een beetje lucht nodig hebt om deze stappen te kunnen zetten. Sta jij hiervoor open?

 

Deze therapie heeft herhaling nodig, na de basisbehandeling kunnen we specifieke behandelingen in gaan zetten. Er zijn dan ook voordelige trajecten te nemen.