Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Natuurlijk leven

Hoe ondersteunen wij ons immuunsysteem het beste?

Door minder chemische troep in huis te gebruiken!

Wat wij op onze huid smeren, waar wij ons huis mee reinigen, de was mee doen en door de lucht verspreiden, MAAKT ONS ZIEK!

De spullen die we op onze huid smeren komen in ons bloed terecht. Waar we onze borden mee afwassen, krijgen we via voeding weer binnen. De spullen die we in de lucht verspreiden ademen we in!

Om nog niet te spreken over de kinderen en dieren die inademen en oplikken wat we op de grond en oppervlakken sprayen en smeren..

 

Waarom niet natuurlijk?

Misschien denk je dat natuurlijke middelen minder goed werken.. dan denk je toch echt verkeerd. Ik vind ze vaak BETER werken!

Ik vertel hier dingen over in mijn webinar (incl recepten), hier te vinden:

Waarom wel natuurlijk?

Veilig, krachtig, het werkt gewoon. Het steunt je hormoonbalans, metabolisme, huid etc. 

Wil jij jouw huishouden gezond houden? Kies dan voor meer natuurlijke middelen in huis. Het is niet moeilijk. Kies gewoon iedere keer voor een nieuw stapje, één vervanger erbij.

Wil je in een keer switchen kan dat natuurlijk ook met hulp!

 

Ik heb nu de optie gemaakt om zonder inschrijfkosten, voor inkoopsprijs de natuurlijke producten die je nodig hebt aan te schaffen. Je hoeft erna niets met je inschrijving te doen, het mag wel natuurlijk.

Tips:

 

Natuurlijk de lucht verfrissen

De meeste geurtjes maskeren alleen. Essentiële oliën reinigen de lucht. Zonder chemische stoffen in te ademen!!

Neem daarom een diffuser (geen brander) om de heerlijke oliën te verdampen. Deze werken mee aan jouw gezondheid.

Natuurlijk handen wassen

Er zijn ontzettend veel natuurlijke opties om de handen mee te wassen. Een simpel stukje marseille zeep is ook prima. Maar wil je een lekker geurtje en de desinfecterende eigenschappen van essentiële olie?

Neem dan de OnGuard Zeep!

Met handige dispenser die je steeds weer kan vullen.

Natuurlijk reinigen

OnGuard heeft ook een geconcentreerde reiniger voor het hele huis!

Deze is te gebruiken in een sopje, voor dweilen, voor afwassen etc.

Deze is hartstikke veilig in gebruik, geen waarschuwingstekens, geen risico.

Natuurlijke mondverzorging

Ook helemaal fan van deze!

Wist je dat je op natuurlijke wijze je tanden kan verzorgen? Met mondwater en tandpasta van Onguard bijvoorbeeld! Deze krachtige oliën reinigen en beschermen je tanden intens!

En hij is nog lekker ook..

Poetsen met ionen

Er is zelfs een manier om zonder (of met minimale) tandpasta te poetsen, met ionen! Wij gebruiken inmiddels al jaren een ionische tandenborstel en zijn er helemaal fan van. Helaas zijn ze niet overal verkrijgbaar, dus verkoop ik ze zelf.

Het poetsen met ionen is een innovatieve benadering van mondverzorging die steeds populairder wordt. Deze technologie maakt gebruik van negatieve ionen om tandplak en vuil te verwijderen, zonder het schuren dat traditionele tandpasta's vereisen. Ionische tandenborstels genereren deze ionen en trekken tandplak en bacteriën aan, zodat ze gemakkelijk kunnen worden weggespoeld. Mondwater kan hierna wel een optie zijn.

Poetsen met ionen heeft verschillende voordelen:

  1. Zachte reiniging: Ionische tandenborstels bieden een zachte, niet-schurende reiniging die geen schade toebrengt aan het tandglazuur.

  2. Geen tandpasta nodig: Het gebruik van tandpasta is overbodig, wat betekent dat je geen fluoride of schurende deeltjes in je mond hoeft te hebben.

  3. Natuurlijke werking: De ionen die worden gegenereerd, bootsen de natuurlijke processen na die in de mond plaatsvinden, waardoor tanden op een natuurlijke manier worden gereinigd.

De opzetborstels zijn uiteraard vervangbaar, zodat je niet iedere keer een nieuwe tandenborstel hoeft te kopen!

 

Natuurlijke haarverzorging

Want hoeveel zooi zit er in onze shampoos! Mijn haar is er heel gevoelig voor. En de lijn van doTERRA is de ENIGE lijn waar ik geen uitslag en jeuk van krijg. En ik heb de shampoo van de kapper en natuurwinkel geprobeerd..

Je kan natuurlijk ook zelf shampoo maken. En ik heb ook natuurlijke shampoo bars gescoord voor de shop!!

Natuurlijke verzorging

Er zijn veel soorten natuurlijke verzorging hoor. En zelf maken is ook heel leuk. Maar wil je originele, lang houdbare verzorgingsproducten, die ook leuk zijn om cadeau te geven? Kijk dan eens in mijn webshop of winkel.