Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

 

Ik zit in de opstart van een stichting met honden, voor kinderen met autisme. Dit is begonnen met onze hond Cody. Hij vind alles en iedereen leuk. Wat mij het idee gaf om met Cody anderen te gaan helpen. Ik als ervaringsdeskundige, andere neurodiverse mensen helpen die zelf geen hond hebben.

 

Zelf heb ik namelijk autisme, dat onder andere betekend dat mijn prikkelverwerking geen filter heeft. Dit maakt dat je alles tegelijk binnenkrijgt via je zintuigen, wat erg veel stress geeft. Je zenuwstelsel is altijd in overdrive, altijd alert. Je maakt dus constant stresshormonen aan, wat echt niet gezond is. Het knuffelen met een hond maakt andere, blije, hormonen aan! Daarnaast is het heel aardend om met een hond op de grond te liggen.

 

Een hond is altijd hier en nu, maakt zich geen zorgen over later. Een hond geeft geen oordeel over jou, of je anders bent dan anderen. Je ontvangt altijd hun liefde.

 

Cody's adventures

Cody is onze herplaatser uit Turkije. Hij maakte geen kans daar in de opvang, en dat terwijl het zo'n zachtaardige lieverd is. Hij is namelijk heel ziek geweest als pup en heeft daardoor een permanent spierspasme. Inmiddels is dat onherkenbaar, in met onze supplementen, essentiële olie en therapie.

Zo'n speciale hond is natuurlijk niet goedkoop, maar wij willen hem het beste geven! Gelukkig hebben we een gulle dierenarts die geweldig werk levert.

Daarnaast heeft Cody speciale voeding, medicatie en therapie.

 

Wil je Cody's avonturen volgen?

Kijk dan op zijn facebookpagina:

Wil je ons helpen? Dat kan!

 

Je steunt me natuurlijk al door spullen uit onze shop te kopen.

Ook kun je ons eventueel steunen met een donatie voor oa voeding en therapie van Cody:

Voeding hebben we bijvoorbeeld van Alsa Nature, de biologische blikjes Rund of insectvoer. Deze kun je natuurlijk ook doneren.

 

Nu met korting!

Je steunt ons via onze link:

Maandaanbieding Februari: 20% korting op Honden-natvoeding
20% korting op een artikel naar keuze uit de rubriek "Natvoeding"
Kortingscode: 6R7AGUB2

Kortingscodes geldig tot en met 29-02-2024 voor bestellingen in de onlineshop va. € 20,- bestelwaarde.

 

 

Sponsors

Karin van Dierenosteopathie Weert!

---------------------------------------> https://dierosteopathieweert.nl/

 

Wil je ook sponsor worden?

In ruil voor uw donaties kunnen wij uw merk promoten.

  • Eenmalige donatie > op facebook
  • Grote donatie  > logo op website
  • Structurele donatie, maandelijks of anders op afspraak > Logo op website, op socials en een plaatselijke vorm van reclame zoals een vlag, poster ed. Misschien relatiegeschenken, iets om klanten mee te geven in giftbags. 

Andere ideeën ook welkom!

Thanks for helping!