De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Een remedie is iets dat wordt gebruikt om een probleem op te lossen of om een ​​verlies ongedaan te maken. De term, waarvan de etymologische oorsprong wordt gevonden in het Latijnse remedium, wordt vaak genoemd als een synoniem voor het medicijn dat een persoon inneemt wanneer zij aan een ziekte lijden of zich ongemakkelijk voelen.


De apotheek van de natuur

Met een ziek dier gaat u natuurlijk naar de dierenarts. Maar wist je dat je zelf ook heel veel kunt doen voor je huisdier?

Preventie kan veel dierenartskosten schelen!

 

Ik richt me op het voorkomen van ziekte en het behoud van welzijn en gezondheid voor uw dier. Alle aspecten hebben met elkaar te maken. Zo kan een dier gedragsproblemen krijgen doordat het lichamelijk klachten heeft. Maar dieren kunnen niet praten en hun pijn niet uitleggen. Ik kijk wat we kunnen doen om de natuurlijke weerstand en genezing van het dier te versterken en de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen.

Dieren met dezelfde klachten, kunnen een andere oorzaak daarvan hebben en hebben dan dus een andere oplossing nodig. Je kunt ook zeggen dat ik de patiënt behandel in plaats van de aandoening.

Ik gebruik verschillende methoden die met liefde worden toegepast. Hieronder vallen supplementen, kruiden, homeopathische middelen, energie, kristallen, etherische olie, Bach bloesems etc. Dit alles kan prima samen met reguliere geneeskunde.

Dieren hebben geen vooraf gevormde ideeën over alternatieve therapie. Ze oordelen niet over onze intenties en proberen niet uit te zoeken hoe het werkt. Er bestaat hier geen placebo-effect. Ze accepteren aangeboden therapie, vaak nog beter dan mensen. Omdat ze nog wat dichter bij de natuur staan, weten ze zelf vaak al wat ze nodig hebben.

 

Wil jij:

- Meer weten over het gezond houden van jezelf en je huisdieren?

- Meer grip krijgen in de gezondheid van je gezin en je huisdieren?

- Een verantwoordelijk dierenbaasje zijn?

- Geld besparen door preventief aan de gezondheid van je dier te werken?

- De toxische belasting in je huishouden verlagen?

 

Dan zit je hier goed! Kijk vooral mijn filmpjes en webinars.

 

Ook natuurlijke middelen kunnen schade aanrichten, dus houdt u aan het gegeven advies en ga niet zelf experimenteren.

 

Holistische of alternatieve therapie is een aanvulling op diergeneeskundige behandelingen en kan deze niet vervangen. Ik ben geen arts en stel geen diagnoses.