De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Straling

Niet iedereen merkt evenveel van de stralingen in ons dagelijks leven. Wel heeft het invloed op onze gezondheid en die van onze dieren.

Het kan verschillende klachten opleveren zoals met name vermoeidheid en hoofdpijn. Daarnaast komen klachten als duizeligheid, concentratie en geheugenproblemen, depressieve symptomen, rusteloosheid, angst en misselijkheid voor.

Lage stralingen zoals onze telefoon en laptop zijn misschien minder gevaarlijk dan röntgen straling, we worden hier chronisch aan blootgesteld. Dat draagt bij aan onze toxische belasting, die bij de een hoger is dan bij de ander. Een hoge toxische belasting geeft hoge kans op ziekten.

 

We kunnen straling verminderen door onze magnetron en telefoons minder te gebruiken. Maar helemaal uitsluiten zal niet meer lukken in deze tijd.

We kunnen daarom ook producten gebruiken die ons beschermen tegen straling, en die ons lichaam weer helpen ontgiften.

Zoals essentiële oliën

De meeste antioxidanten vind je in kruidnagel essentiële olie, veel meer dan enige andere. Bijna drie keer de volgende dichtstbijzijnde olie, mirre.

Sommige van de belangrijkste bestanddelen van kruidnagelolie, zoals eugenol, kunnen helpen als ze op de juiste manier worden gebruikt en worden gemengd met andere oliën.

Wees echter voorzichtig. Kruidnagel olie is heftig!

Misschien is de meest veilige methode van inname nog via de

On Guard blend of On Guard parels/capsules. 

Essentiële olie van basilicum bevat veel eugenol, een van de krachtigste antioxidanten in etherische olie.

Het is aangetoond dat basilicum essentieel is om telomeren te beschermen, dus dit is een belangrijk hulpmiddel voor uw bescherming tegen straling-geïnduceerde oxidatieve stress.

Neem Basilicum in of meng het in een draagolie met andere toppers als Cypress. Masseer jouw favoriete blend dagelijks in, bijvoorbeeld onder de voeten voor reflexpunten.

Tulsi is overigens anders, maar ook heel goed hiervoor!

DDR bevat de meest beschermende antioxidanten bij elkaar. Deze blend is gemaakt om je cellen te beschermen.

Het bevat onder andere Kruidnagel en Tijm. Twee krachtige maar heftige oliën, die via deze blend makkelijker in te nemen zijn.

Neem deze olie bijvoorbeeld in een capsule. Ik vind het prima in een glas water (goed roeren!) maar de smaak is niet ieders favoriet.

Ook helpen vele van deze oliën ons lichaam weer ontgiften en dus herstellen.


Cypress helpt onder andere weer met het afvoeren van afvalstoffen. Hiervoor kan je Cypress het beste inmasseren. Ook bevat het veel Alpha pinene, een beschermer die verschillende lichaamssystemen ondersteund.

Daarnaast heeft Cypress ook krachtige antioxidanten (flavonoïden) en neuroprotectieve eigenschappen.


Essentiële olie van rozemarijn heeft het vermogen heeft om telomeren (onderdeel van je chromosomen) te beschermen.

Zit ook in de OnGuard Blend.

Tweede hoogste aantal antioxidanten van alle oliën. Het heeft een hoog gehalte aan sesquiterpenen, een type molecuul dat in essentiële oliën wordt aangetroffen en dat zuurstof transporteert.

Venkel bevat belangrijke antioxidanten die volgens onderzoekers "de schadelijke effecten van elektromagnetische velden op het voortplantingssysteem" kunnen verminderen.

Polarizers

Deze beschermen je huis, harmoniseren de energie en je waterleidingen.

Zo krijg je ook harmoniserende vibraties binnen via je drinkwater (het smaakt ook nog eens zachter en beter).

 

Hier wat over de verschillende varianten:

De polarizer 2.0 is sterker dan de gewone. Deze geeft extra bescherming dankzij de toevoeging van hematiet, die versterkt word door de polariserende platen.

De Rose polarizer bevat Rozenkwarts, voor meer ontspanning en balans.

De Gold polarizer bevat de gouden driehoek edelstenen, dat maakt dat deze een sterke harmoniserende energie afgeeft.