Jij en je huisdier in balans

OnGuard

Wanneer je de blend dagelijks inneemt, ondersteun je de natuurlijke functies van jouw immuunsysteem. On guard is zo populair dat er een hele lijn van is, oa reinigingsmiddel, wasmiddel, tandpasta en handzeep.

 

Ideaal voor een huis met honden! Verdun het reinigingsmiddel (de OnGuard Cleaner Concentrate) gewoon in een spray en je doet er hartstikke lang mee. Natuurlijk en puur!

 

Bevat een combinatie van wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn. Geformuleerd om een gezonde immuunfunctie te ondersteunen. Veilig voor gebruik als poetsmiddel, of om de lucht te zuiveren door diffusie.

 

Nu ook in handspray!

- Biedt efficiënte reiniging met een fijne, sneldrogende nevel.

- dōTERRA On Guard etherische oliemelange zorgt voor een verkwikkend aroma van citruskruiden.

- Met USP-gecertificeerde ethylalcohol, die het reinigende effect van de mist ondersteund.

- Geformuleerd met appelextract om de huid te hydrateren, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt.

 

Voor dieren

Je kan deze olie gebruiken om de hondentandjes mee te poetsen, verdun dan even met kokosolie en wat baking soda. Men kan druppels toevoegen aan het dweilwater om plasjes op te ruimen (desinfecterend).

Maar deze olie is ook goed om te verdampen, dan word de lucht in de ruimte gereinigd. Mogelijk kan het helpen bij tandklachten, overleg altijd eerst de mogelijkheden. Samen kunnen we opties bekijken.

Paarden kunnen de olie inwendig gebruiken om het immuunsysteem te versterken. Voor kleinere dieren kunnen we het flink verdund insmeren.

Voor katten is deze olie niet geschikt.