Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

DDR Prime

Een olie voor inwendig gebruik. Het ondersteund meerdere lichaamssystemen. Deze olie is fijn bij herstel na ziekte of voor een boost van jouw systeem.

Bevat krachtige essentiële oliën als Frankincense,
Wilde Sinaasappel, Litsea, Tijm, Kruidnagel, Bonenkruid, Niaouli en Citroengras. Dit is een combinatie waarvan is aangetoond dat ze krachtige antioxiderende eigenschappen hebben, zodat uw lichaam oxidatieve stress op de juiste manier kan aanpakken.

 

Cellulaire gezondheid is de basis van gezondheid; wanneer dit systeem uit balans is, worden alle lichaamssystemen en -functies beïnvloed.

Een dagelijkse portie DDR (DNA DAMAGE REPAIR) Prime biedt de antioxidanten ondersteuning die we nodig hebben voor een levenslange cellulaire gezondheid.

 

Gebruik

  • Voeg 1-2 druppels toe aan citrusdranken, thee of water
  • DDR Prime kan ook eventueel lokaal worden gebruikt. Voor een rustgevende actuele massage, verdun DDR Prime met doTERRA gefractioneerde kokosolie en masseer zachtjes in de huid. 
  • Smeer de olie over de ruggengraat van kinderen om even die extra ondersteuning te geven.
  • Ook in capsules verkrijgbaar, sterker dan de olie. Deze olie is voordeliger in prijs.
  • Voor huisdieren >20kg zijn de capsules geschikt, daaronder kan men beter de olie inzetten. Verdunnen met wat draagolie voor inname (lijnzaad, komijnzaad)

 

Neem dagelijks om het lichaam en de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Dit product is veilig om dagelijks te consumeren. 

 

Prima voor onze huisdieren!

Preventief en als onderdeel van een behandeling.