Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Clary Calm

Dé vrouwenblend.

ClaryCalm is een eigen mix van essentiële oliën die een verzachtend en kalmerend effect biedt. ClaryCalm biedt een verkoelend effect op de huid en helpt emoties in balans te brengen.

Het bevat hormoonondersteunende oliën: Muskaatsalie, lavendel, Bergamot, Roomse kamille, Cederwood, Ylang ylang, Geranium, venkel(ook fijn voor de buik), wortelzaad, palmarosa en Vitex agnus castus essentiële olië.

Vitex is een bekend supplement dat vaak voor menstruele klachten word ingezet. In Europa en Noord-Amerika worden deze gedroogde bessen al meer dan 2000 jaar toegepast als fytotherapeuticum, met name bij spijsverteringsklachten, acne, een afwijkende menstruatiecyclus en PMS.

 

ClaryCalm maakt gebruik van FCF (furanocoumarinevrije) Bergamot essentiële olie ter bescherming tegen gevoeligheid voor de zon. Deze helpt de geest in balans te brengen gedurende emotionele tijden (bv PMS/menopauze).

 

  • Breng aan op de buik voor een verzachtende, kalmerende massage.
  • Breng aan op de huid voor een verkoelend effect tijdens hitte.
  • Breng aan op een katoenen bal en plaats in het ventilatierooster van de auto voor een verzachtend aroma tijdens het rijden.