Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Basis voor Baasjes

Microplex

De formule bevat een combinatie van essentiële vitamine A, C en E, en een vitamine B-complex. Vegan Microplex VMz bevat tevens gecheleerde mineralen zoals calcium, magnesium en zink. Het bevat een volwaardige plantaardige blend van boerenkool, paardenbloem, peterselie, kelp, broccoli, spruitjes, kool en spinazie zodat de vitamines goed opneembaar zijn.

Vegan Microplex VMz zit in natriumlaurylsulfaatvrije plantaardige capsules en is volledig veganistisch.

 

Voordelen
- Microplex VMz levert 22 essentiële vitamines en mineralen om de normale groei, het functioneren en het onderhoud van cellen te ondersteunen.

 

- Het biedt vitamines en mineralen met een hoge biologische beschikbaarheid in optimale hoeveelheden voor een levenslange gezondheid en vitaliteit.


- De vitamines en mineralen in Microplex VMz zijn ontworpen om synergetisch een gezonde metabolische functie en cellulaire energie te ondersteunen voor diegenen die een gezond metabolisme willen behouden en cellulaire energie in het lichaam willen behouden.

- Het kan een gezonde immuunfunctie kan ondersteunen. Een gezond immuunsysteem is een van de belangrijkste factoren voor een levenslange gezondheid, en het is belangrijk om het lichaam te beschermen, vooral wanneer seizoens- of omgevingsdreigingen hoog zijn.

- Microplex VMz is ook nuttig voor het bevorderen van gezonde botten. Het ondersteunt de gezondheid van de botten met calcium, magnesium, zink en vitamine D (500 mg calcium, 150 mg magnesium, 15 mg zink en 800 IE vitamine D).

- Terwijl andere supplementen gifstoffen of vulstoffen kunnen bevatten, bevat Microplex VMz alleen natuurlijke mineralen (calcium, magnesium, zink, selenium, koper, mangaan, chroom en vanadium).

- Voor mensen met dieetbeperkingen of allergieën kan het moeilijk zijn om een ​​supplement te vinden dat aan uw behoeften voldoet. Gelukkig bieden de ingrediënten van Microplex VMz een nuttige oplossing voor degenen die specifieke supplementbehoeften hebben. De formule is gemaakt met natriumlaurylsulfaatvrije plantaardige capsules, bevat geen melk- of tarweproducten en bevat geen ingrediënten gemaakt van dierlijke producten.

- Zeer biologisch beschikbare bronnen van vitamines en mineralen, in precieze hoeveelheden, betekent minder afval en risico op toxiciteit.


- Met Microplex VMz heeft een verbeterde biologische beschikbaarheid door een gepatenteerde glycoproteïnematrix dat uw lichaam meer van de voedingsstoffen opneemt die het binnenkrijgt.

- Ideaal voor diegenen die vaak last hebben van spijsverteringsproblemen. Microplex VMz biedt een botanische mix van zwarte peper, kamille, venkelzaad, rozenbottels en organische sporenmineralen voor een betere opname en minder spijsverteringsstress.

 

*Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

 

Dosering volwassenen: 's ochtends twee en 's avonds twee capsules, bij het eten.

 

120 Capsules €59,33 (goedkoper in het LLV pack)


vEO Mega Essential Oil Omega Complex

Wist je dat veel mensen en dieren te weinig goede omega's binnenkrijgen?

Dit is een unieke formule van gecertificeerde essentiële oliën en een gepatenteerde mix van plantaardige omega-vetzuren. Omega-vetzuren ondersteunen de gewrichts-, cardiovasculaire en hersengezondheid; evenals een gezonde immuunfunctie.

 

Een enkele dagelijkse dosis vEO Mega levert 1.200 milligram botanische omega's. vEO Mega bevat ook 800 IE natuurlijke vitamine D, 60 IE natuurlijke vitamine E en 1 mg pure astaxanthine, een krachtige antioxidant carotenoïde die wordt geoogst uit microalgen.

Waarom uit algen? Omdat vissen geen omega's aanmaken.. Vissen halen hun omega's uit algen. Het is dus veel voedzamer om direct naar de bron te gaan. Een studie vergeleek algenoliecapsules met zalm en wees uit dat beide vergelijkbaar waren wat betreft de opneembaarheid.

 

Ook bevatten deze capsules nog essentiële oliën die je gezondheid ondersteunen: Kruidnagel, wierook, tijm, komijn, wilde sinaasappel, pepermunt, gember, karwij en kamille.

Bevat geen melk- of tarweproducten


Dosering volwassenen: 's ochtends twee en 's avonds twee capsules, bij het eten. vEO Mega is samengesteld om dagelijks te worden gebruikt met Alpha CRS ®.

 

120 Softgels €65,33


Alpha CRS+ Cellular Vitaliteits Complex

Dit is een complex met krachtige antioxidanten zoals Scutellaria, granaatappel, ananas, kurkuma en druivenpit. Maar ook bevat het oa Coenzyme Q10 en Acetyl-L-Carnitine

 

- Ondersteunt een gezonde celfunctie en immuunfunctie
- Ondersteunt mentale helderheid en hersenfunctie
- Bevat een gepatenteerde antioxidante cellulaire levensduurmix die krachtige hoeveelheden krachtige polyfenolen bevat, waaronder baicalin van scutellaria-wortel, resveratrol van Polygonum cuspidatum, ellaginezuur van granaatappel, proanthocyanidines van druivenpitten, curcumine van kurkumawortel en silymarine van melkdistel
- Bevat een gestandaardiseerd extract van Boswellia serrata voor boswelliazuur dat een gezonde celfunctie ondersteunt
- Bevat een gestandaardiseerd extract van Ginkgo biloba dat mentale helderheid en functie ondersteunt

De natriumlaurylsulfaatvrije plantaardige capsules bevatten geen melk, tarwe of dierlijke producten.

 

Volwassenen: 's ochtends twee en 's avonds twee capsules, bij het eten. Alpha CRS + is Speciaal samengesteld voor dagelijks gebruik met vEO Mega® en Microplex VMz.

 

120 Capsules €87,33


Wat merk je hiervan?

Ken je dat, wanneer je een tijd vitamines neemt terwijl je er eigenlijk niets van merkt? Je gaat je dan afvragen waarom je ze neemt..

Bij deze supplementen merk ik dus echt wel verschil. Ik mis ze als ze op zijn. Ik slaap namelijk beter, zonder andere supplementen erbij te hoeven nemen. Ook merk ik meer energie en minder behoefte aan andere producten.

In het begin merk je misschien niet zoveel.. tot het potje leeg is!

 

Ik mis ze echt als ze op zijn, ik merk dat ik slechter slaap, down, een onrustig lijf en minder energie heb. Vooral met de Microplex (vitamines), daar kan ik echt niet zonder!

 

Vanwege de Tummy Tamer blend heb je geen last van de capsules, mocht je normaal moeite hebben met supplementen.

 

Ook veilig tijdens zwangerschap/erna. Stimuleert zelfs borstvoeding.

 

Hieronder zie je reacties van andere mensen:

Maar neem het niet van mij aan, probeer het zelf!