Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Aromatouch

Het massagemengsel van doTERRA. De troostende en ontspannende kwaliteiten van deze olieblend helpen je om je zintuigen tot rust te brengen.

 

De AromaTouch combineert onze essentiële oliën van Cypres-, Pepermunt-, Marjolein-, Basilicum-, Grapefruit- en Lavendelolie. Dit kan helpen de spanning te verminderen en een kalmerend gevoel te geven dat zal helpen bij de effectiviteit van een massage-ervaring. De frisse en muntige geur van AromaTouch olie geeft een extra aromatische boost aan alle AromaTouch-massages.

 

  • Gebruik AromaTouch om een luxueuze spa-omgeving te creëren in het comfort van je eigen huis
  • Combineer met Epsom-zout en voeg het toe aan een warm bad voor ontspanning na een lange werkdag
  • Breng AromaTouch  aan op de nek en schouders om ontspanning te bevorderen
  • Gebruik in combinatie met de AromaTouch Technique of de AromaTouch Handtechniek  

 

Niet voor katten gebruiken

 

Voor dieren

Deze massage blend is een geweldig voor spieren en gewrichten van onze honden en paarden. Basilicum, grapefruit, cipres, marjolein, lavendel en pepermunt werken samen om de spieren te kalmeren en te ontspannen.


De effecten zijn diep en doordringend met aanhoudende resultaten. Eenmaal zachtjes gewreven in het gebied van ongemak, zal het therapeutische voordeel bijna onmiddellijk worden gevoeld.


Deze oliemix kan verlichting bieden voor het occasionele ongemak van vermoeide, pijnlijke en versleten spieren en gewrichten.


Gebruik bijvoorbeeld een spray fles van 100ml, met 20 drups aromatouch en verder draagolie (schudden voor elk gebruik) en spray op de zone(s) waar nodig voor verlichting en ondersteuning. Lekker inmasseren.