Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Purify

Purify is een exclusieve combinatie van etherische oliën die op een natuurlijke, veilige manier geuren zuiveren en uitroeien. Handig voor een huis met honden.

Purify is een reiniger. Het heeft een sterke, kruidige geur. Het mag op de huid gebruikt worden om geïrriteerde huid of insectenbeten te kalmeren.

Maar ik gebruik deze met name om nare geurtjes weg te halen. Zo gebruik ik het in mijn dweilwater om bijvoorbeeld de hondenplasjes mee weg te werken. Of doe het in een spray voor een luchtig geurtje toe te voegen aan kleding, dekentjes, gordijnen etc.

Purify bevat essentiële oliën van citroen, limoen en dennen, bekend om hun krachtige reinigende eigenschappen, samen met Siberische en Oostenrijkse sparren om de lucht te zuiveren. De toevoeging van oa Cilantro geeft tevens een aparte, kruidige geur.

 

Verdamp Purify om de lucht te zuiveren en op te frissen.
Voeg vijf druppels toe aan een kleine spuitfles met water en gebruik om mee te poetsen. Gebruik om irritaties door insectenbeten te verzachten.
Voeg bij de was van vieze hondendekens een paar druppels toe aan het wasverzachterbakje om de geur te verwijderen.

 

Het is geen geschikte olie voor een ruimte met katten, tenzij ze ruimte genoeg hebben om weg te lopen van de geur. Gebruik Purify niet óp dieren.