De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Salubelle

Salubelle is een olie voor de baasjes, in een handige roller. Een verwenning voor de huid maar ook een olie die staat voor emotionele groei.

 

Salubelle is NIET verdund, dit zijn pure oliën.

De melange van zeldzame essentiële oliën zoals Frankincense, Helichrysum en Sandelwood die de huid voeden, en daarnaast de Rose die de vochtbalans hersteld, zijn perfect om de huid in het gezicht mee te ondersteunen.

Salubelle is samengesteld om de huid te beschermen tegen UV stralen, bevordert genezing van beschadigde huid (bv littekens, striae of van de zon), geeft voeding aan de huid en helpt bij het verminderen van ontstekingen die een belangrijke bijdrage hebben het verouderingsproces. De blend verminderd de vorming van rimpeltjes en lijntjes in het gezicht. Het is samengesteld uit oliën die de huid op cellulair niveau ondersteunen!

Rol de Salubelle dagelijks over de huid in het gezicht om deze gladder, stralender en jeugdiger te houden.

 

Deze olie helpt je om negatieve patronen en gedachten en beperkende overtuigingen los te laten. Dit kan voor de huisdieren ook zeer bevorderend werken. Onze patronen worden vaak overgenomen door onze kinderen en huisdieren.

Deze blend bevat oliën met de hoogste trillingen die je helpen verder te groeien. Tevens helpt het bij hooggevoeligheid door je op vriendelijke wijze af te schermen voor teveel energieën om je heen. Rol het daarvoor op je voorhoofd tussen de wenkbrauwen.

Verdun evt. met een draagolie om huidgevoeligheid te minimaliseren.

 

Dit is een exclusieve blend omdat het onder andere de dure olieën van Roos(€440) en Helichrysum(€120) bevat. Deze worden in een arbeidsintensief en delicaat proces van oogsten en distilleren, van de bloemblaadjes verwerkt tot de geliefde essentiële olie.

De duurzame en fairtrade teelt heeft natuurlijk een prijskaartje, al is deze roller een stuk voordeliger dan de pure Rozenolie!

 

Voor dieren

Salubelle is redelijk veilig maar mag verdund worden.

Vanuit een emotioneel oogpunt helpt het met vertrouwen, een gevoel van hoop en is het geruststellend.

Het kan dieren helpen om de pijn en stress van het leven beter aan te kunnen en negativiteit los te laten. Het bevordert geduld en vertrouwen. Lichamelijk kan het helpen bij alle dingen die gepaard gaan met veroudering: de huid, maar ook revitaliserend en ontspannend. Ook is deze fijn bij pijn, zowel fysiek als emotioneel. 

Rol gewoon een beetje op je hand, voeg een paar druppels gefractioneerde kokosolie toe om te verdunnen en breng aan bij je hond/kat.