Jij en je huisdier in balans

Salubelle

Salubelle is een olie voor de baasjes, in een handige roller. Een verwenning voor de huid maar ook een olie die staat voor emotionele groei.

De melange van zeldzame essentiële oliën zoals Frankincense Helichrysum en Sandelwood die de huid voeden, en daarnaast de Rose die de vochtbalans hersteld, zijn perfect om de huid in het gezicht mee te ondersteunen.

Salubelle is samengesteld om de huid te beschermen tegen UV stralen, bevordert genezing van beschadigde huid (bv littekens, striae of van de zon), geeft voeding aan de huid en helpt bij het verminderen van ontstekingen die een belangrijke bijdrage hebben het verouderingsproces. De blend verminderd de vorming van rimpeltjes en lijntjes in het gezicht. Het is samengesteld uit oliën die de huid op cellulair niveau ondersteunen! Rol de Salubelle dagelijks over de huid in het gezicht om deze gladder, stralender en jeugdiger te houden.

 

Deze olie helpt je om negatieve patronen en gedachten en beperkende overtuigingen los te laten. Dit kan voor de huisdieren zeer bevorderend werken. Onze patronen worden vaak overgenomen door onze kinderen en huisdieren.

Deze blend bevat oliën met de hoogste trillingen die je helpen verder te groeien. Tevens helpt het bij hooggevoeligheid door je op vriendelijke wijze af te schermen voor teveel energieën om je heen. Rol het daarvoor op je voorhoofd tussen de wenkbrauwen.

Verdun evt. met een draagolie om huidgevoeligheid te minimaliseren.

 

Dit is een exclusieve blend omdat het onder andere de dure olieën van Roos(€440) en Helichrysum(€120) bevat. Deze worden in een arbeidsintensief en delicaat proces van oogsten en distilleren, van de bloemblaadjes verwerkt tot de geliefde essentiële olie.

De duurzame en fairtrade teelt heeft natuurlijk een prijskaartje, al is deze roller een stuk voordeliger dan de pure Rozenolie!