Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Cilantro

Cilantro essentiële olie van de bladeren van de korianderplant heeft een reinigend, verhelderend aroma dat gerechten een frisse smaak geeft.

CIlantro zit in de Zendocrine ontgiftende melange vanwege het sterke detox effect van deze olie. Het is een echte reiniger.

 

Naast de zuiverende eigenschappen is Cilantro rustgevend voor de zintuigen en emoties met zijn lichte, kruidige geur.

Voeg snel een frisse, smakelijke twist toe aan jouw gerechten. De uitgesproken, kruidige smaak verlevendigt elk gerecht!

 

Gebruik

In verdamper of in de keuken.

Bij het gebruik van koriander in de keuken kun je het beste de tandenstokermethode gebruiken - doop de punt van een schone tandenstoker in het flesje met essentiële olie en roer de tandenstoker
door de ingrediënten. Nadat je de tandenstoker in het gerecht hebt geroerd, doe je een smaaktest om te zien of je meer van de olie wilt toevoegen of niet.

 

Dieren

Geef Cilantro bijvoorbeeld na medicatie of rondom vaccinaties voor ontgifting.
 
Bij paarden mag men 4-6 druppels inmasseren rond de wervelkolom. Bij honden word de olie eerst flink verdund voor insmeren. Gebruik voor katten liever Juniper Berry.
Verdampen mag altijd.
 
Daarnaast is het in deze gevallen handig om beschermende oliën in te zetten om het immuunsysteem een handje te helpen.
 
Men mag Cilantro ook gebruiken om de ruimten van dieren te reinigen. Het is een goed middel om te desinfecteren vanwege de antibacteriële bestanddelen.