Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Magnolia

De magnolia is een heerlijke tropische bloem met emotioneel rustgevende voordelen. In traditionele gezondheidspraktijken in China en Thailand worden magnoliabloemen gebruikt om een gevoel van evenwicht in het lichaam te creëren. Magnolia essentiële olie wordt gedestilleerd uit de verse bloembladen van een bloeiende boom.

Magnolia-olie is een kostbare olie vanwege de moeilijkheid om de bloesems te laten groeien en oogsten. Magnolia-bloesems moeten 's morgens vroeg of 's avonds laat met de hand worden geplukt om de etherische olie te extraheren.

Het wordt vaak gebruikt in de aromatherapie om angstige gevoelens te verzachten, en in natuurlijke parfums vanwege het lekkere aroma.

Magnolia heeft een zoet maar fris, bloemig en licht kruidachtig aroma. Topisch aangebracht, kalmeert en hydrateert het de huid.

 

Dieren die veel geruststelling nodig hebben kunnen baat hebben bij de geur van Magnolia olie.

 

Gebruik

Als er gedurende de dag angstige gevoelens ontstaan, breng dan Magnolia Touch aan op polsen of acupunctuurpunten. Net als lavendel en bergamot heeft Magnolia een kalmerend en ontspannend aroma dat angstige gevoelens kalmeert.

Bevorder gevoelens van ontspanning voor het naar bed gaan door de olie in uw handpalmen te rollen en de geur in te ademen. U kunt Magnolia-olie alleen gebruiken of in laagjes aanbrengen met lavendel, bergamot, doTERRA Serenity® of andere ontspannende oliën.

Als je huid comfort nodig heeft, rol je Magnolia Touch op. Het biedt reinigende en hydraterende voordelen voor de huid. De handige roll-on fles maakt het gemakkelijk om plaatselijk aan te brengen om irritatie of droogheid te verzachten of de huid op te frissen. Voeg toe aan uw dagelijkse huidverzorgingsroutine om de huid schoon en gehydrateerd te houden.

Om te gebruiken als je kenmerkende persoonlijke geur, breng je topisch aan zoals parfum. Combineer evt met Bergamot of Ylang Ylang.

Om een ​​gevoel van kalmte en ontspanning te creëren, rol je op de onderkant van je voeten.

 

Voor dieren

Magnolia is is veilig om bij alle dieren te gebruiken.

Als uw dier geobsedeerd is door deze olie, kan het een goede keuze zijn om toe te voegen aan de rotatie voor dieren die gemakkelijk gestrest zijn of worden blootgesteld aan stressvolle situaties. Dit vooral als ze niet van Lavendel houden, maar wel van Magnolia blijken te genieten!

Magnolia heeft bestanddelen die antibacterieel zijn, de spijsverteringsondersteuning en luchtwegen ondersteunen, ondersteunt de luchtwegen en bloedsomloop en bestanddelen die ondersteunen bij gezwollen slijmvliezen.

Vergeet niet ook het diep ontspannende effect, dat een goede nachtrust kan bevorderen en angsten kan verlichten.

Magnolia touch is al perfect verdund en veilig te gebruiken bij alle soorten, hoewel je het misschien wat meer wilt verdunnen voor uitwendig gebruik bij katten of kleinere soorten. Omdat Magnolia Touch gefractioneerde kokosolie bevat, is het over het algemeen niet aan te raden om deze olie te verdampen (maak de diffuser dan goed schoon)

Topisch gebruik heeft de voorkeur.