Jij en je huisdier in balans

Magnolia

De magnolia is een heerlijke tropische bloem met emotioneel rustgevende voordelen. In traditionele gezondheidspraktijken in China en Thailand worden magnoliabloemen gebruikt om een gevoel van evenwicht in het lichaam te creëren. Magnolia essentiële olie wordt gedestilleerd uit de verse bloembladen van een bloeiende boom.

Magnolia-olie is een kostbare olie vanwege de moeilijkheid om de bloesems te laten groeien en oogsten. Magnolia-bloesems moeten 's morgens vroeg of' s avonds laat met de hand worden geplukt om de etherische olie te extraheren.

Het wordt vaak gebruikt in de aromatherapie om angstige gevoelens te verzachten, en in natuurlijke parfums vanwege het lekkere aroma.

Magnolia heeft een fris, bloemig en licht kruidachtig aroma. Topisch aangebracht, kalmeert en hydrateert het de huid.

 

Dieren die veel geruststelling nodig hebben kunnen baat hebben bij de geur van Magnolia olie.

 

Gebruik

Als er gedurende de dag angstige gevoelens ontstaan, breng dan Magnolia Touch aan op polsen of acupunctuurpunten. Net als lavendel en bergamot heeft Magnolia een kalmerend en ontspannend aroma dat angstige gevoelens kalmeert.

Bevorder gevoelens van ontspanning voor het naar bed gaan door de olie in uw handpalmen te rollen en de geur in te ademen. U kunt Magnolia-olie alleen gebruiken of in laagjes aanbrengen met lavendel, bergamot, doTERRA Serenity® of andere ontspannende oliën.

Als je huid comfort nodig heeft, rol je Magnolia Touch op. Het biedt reinigende en hydraterende voordelen voor de huid. De handige roll-on fles maakt het gemakkelijk om plaatselijk aan te brengen om irritatie of droogheid te verzachten of de huid op te frissen. Voeg toe aan uw dagelijkse huidverzorgingsroutine om de huid schoon en gehydrateerd te houden.

Om te gebruiken als je kenmerkende persoonlijke geur, breng je topisch aan zoals parfum. Combineer evt met Bergamot of Ylang Ylang.

Om een ​​gevoel van kalmte en ontspanning te creëren, rol je op de onderkant van je voeten.