De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Wordt lid van KimzKruiden

Wel natuurlijke producten gebruiken maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Je kan een kimzkruiden maand abonnement nemen. Dit zijn de verschillende opties.

 

Abonnement Natuurlijk leven €30 excl verzenden

Bij dit abonnement ontvang je voor een vast bedrag per maand, een natuurlijk product in huis. Of het nu is voor het huishouden, lichamelijke verzorging of supplementen voor ongemakken. Ik stuur je iedere maand een van mijn favorieten op.

 

Hoe werkt dat dan met alle verschillende prijzen?

Je betaald een vast bedrag, maar producten kosten niet hetzelfde. Ik heb hier een plan voor gemaakt, met goedkopere en duurdere producten in balans. Omdat je iedere maand een beetje spaart, ontvang je na enkele maanden al een duurder product!

 

Je kan het abonnement via mijn Ko-fi pagina aanklikken:

Abonnement voor dieren €25 excl verzenden

Natuurlijke producten zijn niet alleen gezonder voor jezelf, maar ook voor je huisdieren.

Ik stuur je iedere maand een of twee van mijn favoriete producten voor dieren met uitleg erbij. Bijna alles past door de brievenbus.

Momenteel alleen nog voor de hond beschikbaar. Informeer als je andere wensen hebt!

Ontvang ondersteuning voor bijvoorbeeld de spijsvertering, de spieren, luchtwegen, de huid, insectenafweer of voor mentale balans.

 

Abonnement Autisme ondersteuning €29 excl verzenden

Ik gebruik zelf ontzettend veel natuurlijke producten om mijn autisme te ondersteunen. Bijvoorbeeld om spanning te laten zakken en mijn zenuwstelsel te ontspannen. Maar zeker ook voor lichamelijk ongemak!

Zo heb ik een roller voor hoofdspanning, een voor spierklachten en een voor de spijsvertering. En wat dacht je van ondersteuning bij het slapen? Wij hebben echt wel meer slaap nodig dan een ander, laten we de kwaliteit van slaap daarom verbeteren!

Ik stuur je iedere maand een of twee van mijn favoriete producten met uitleg erbij. Bijna alles past door de brievenbus.

 

Membership natuurlijke gezondheid (voor dieren) €8

Wat?

Online lidmaatschap met alle info over natuurlijke gezondheid voor honden, katten en paarden. Je kan alle recepten, workshops en informatie hier vinden.

 

Waarom?

- Je wilt zelf de gezondheid van jou en je huisdieren beter in de hand krijgen.

- Het vertrouwen in de dierenarts is minder. Veel dierenartsen zijn overgenomen en commercieel gaan werken. Niet de arts maar een manager is de baas. Dit heeft veel nadelen voor de hulp die ze verlenen. Gelukkig zijn er ook nog dierenartsen die hier niet onder vallen.

- Kosten, soms is het gewoon ontzetten duur en denk je dat afwachten beter is. (Toch is het vaak handig om een diagnose van een dierenarts te hebben!)

- Je wilt geen chemische producten geven, of in ieder geval minder. Voor veel gevallen is er een alternatief. Zo niet, kun je altijd op chemische medicatie overgaan. Op deze manier vechten we tegen antibiotica resistentie en toxische belasting. Dat betekend niet dat we nooit medicijnen inzetten!

 

Voor veel kwesties zijn essentiële oliën, supplementen of kruiden in te zetten. Ook is dit belangrijk voor preventieve zorg.

 

Wat weet ik ervan?

Door mijn autisme kan ik heel veel informatie opslaan die ik interessant vind. En ik ben dol op alternatieve geneeswijzen én dieren. Zo help ik al jaren mijn eigen dieren met de essentiële oliën.

Ik heb ontzettend veel studies en webinars gevolgd. Dat merk je vanzelf als je met mij praat over de oliën.. ik kan er eeuwig over doorratelen. Ik leer van verschillende dierenartsen die met alternatieve dingen werken, naast de westerse veterinaire wetenschap.

Dit is een blijvend leerproces met nieuwe ervaringen en nieuwe methoden ontdekken, dus alle informatie zal regelmatig een update krijgen.