De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Op afstand                          Voor mens en dier

Energie stroomt overal, energie kent geen afstand. Energetische behandelingen zijn daarom makkelijk op afstand toe te passen. Ik focus hierbij op chakra's, op organen, op blokkades die ik ontdek, om hierin weer balans terug te brengen.

 

Ik kan via bio-resonantie bij verschillende klachten, op afstand, ondersteunen. Het apparaat meet welke programma's en welke vibraties specifiek bij u passen. Bij een standaard traject kan ik dit ook tussendoor toepassen. Hiervoor hoeft u niets te doen.

 

Klachten kunnen bijvoorbeeld zijn:

- Slecht slapen

- Chronisch pijn

- Veel spanningen

- Angsten of depressie

 

Maar we kunnen ook intenties zetten in een aura analyse. Intenties geven een krachtige energie en kunnen daarom helpen bepaalde stappen te zetten.

 


Wat gebeurd er?

Het apparaat heeft een kwantumsensor die analyseert wat jij op dat moment nodig hebt. Je kan eventueel nog zelf kiezen welk programma je wilt aan of uit zetten.

 

Er zijn verschillende analyses:

- een analyse voor alle programma's die de Healy standaard al heeft.

- een analyse voor supplementen zoals Bach Bloesems, celzouten etc.

- een Aura analyse die ingaat op de verschillende Chakra's.

 

Hierna vormt de Healy een programma specifiek voor jou (of je huisdier).


Hoe lang duurt zoiets?

Diepe en langdurige klachten hebben een langere behandeling nodig. Een behandeling kan ongeveer een maand duren.*

Voor dieren kan het ontzettend snel gaan, die nemen op wat ze aangeboden wordt. Soms zijn er na 1 behandeling al resultaten, als jij ervoor open staat en het apparaat net de juiste 'noot' raakt. Maar vaak duurt het enkele dagen.

* dit zijn richtlijnen


Wat kan ik verwachten?

Dat is natuurlijk bij iedereen anders!

Ik raad je aan om je te openen voor nieuwe mogelijkheden. Wanneer je cynisch bent over de methode, blokkeer je jezelf. Ga het dan liever niet doen, mijn tijd is kostbaar en ik wil graag mensen helpen die geholpen willen worden.