Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Frequentietherapie voor dieren

De Healy wordt ook gebruikt voor huisdieren, ze zijn er dol op! We gaan er dan wat milder mee om. Een scan met de Healy kan vele inzichten geven.

 

Zo geeft deze scan van mijn eigen hond aan dat er op de eerste plaats een 'reiniging nodig is. Ze heeft dan ook altijd last van een hoge toxische belasting, daar is ze gevoelig voor.

Maar waarom, en hoe komt dat binnen..

Op de tweede plek staat hier 'hypersensitivity'. Dat betekend overgevoeligheid. Ze is dus snel gevoelig voor prikkels en dat geeft stress. Rustgevende oliën zouden haar al helpen om minder toxische belasting op te bouwen. Daar zou je zonder scan niet snel aan denken bij dit soort klachten.

Paarden

Ook bij paarden is het prettig om een scan te doen. Ik zie bij veel paarden dat de darmen en spijsvertering uit balans zijn, wat een scala aan klachten kan geven. Dat is niet altijd direct te herleiden naar de darmen. Maar een scan kun je niet voor de gek houden.

Tevens is het bij paarden prettiger om ze op afstand te behandelen. Daarmee bedoel ik met bioresonantie en niet met frequentietherapie. De directe frequenties geven bij deze gevoelige dieren al snel een overprikkeling, en dat is niet het effect wat wij willen.

Ook kunnen de andere scans uit de Healy ons veel vertellen. Als bijvoorbeeld het emotie programma naar bovenkomt, willen we toch weten waar die emoties vandaan komen.

Hier kun je zien dat het middel dat staat voor 'thuiskomen' en ergens bijhoren heel hoog staat   -->

Nog hoger staat dat er een middel voor gisten, schimmels en parasieten nodig kan zijn. Dat sluit weer aan bij de darm disbalans!

Advies is dan naast de Healy behandeling om te starten met probiotica.