Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Programma's Healy

Er is uiteraard een hele programmalijst met uitleg over de verschillende programma's. Maar wil je kort en bondig meer weten, lees dan hier verder.

 

Gold-cyclus:

De basis voor iedereen. Met deze programma's begint iedereen. Ze ontgiften en bereiden het lichaam voor op microstroom. De ene is meer op lichaam gericht en de andere op emoties. Maar je kan eigenlijk niet verkeerd kiezen, ze zijn allemaal super!

 

Pijn / psyche:

De programma's voor chronisch pijn, tandklachten, hoofdpijn(migraine), depressie en angst. Korte programma's die ook acute klachten ondersteunen.

 

Bio-energetische harmonie:

Vooral gericht op lichamelijke ondersteuning. Hierin staan verschillende organen, maar ook systemen zoals gewrichten en botten, zenuwen en bloedsomloop. Wat ik heel fijn vind zijn de immuunsysteem ondersteunende programma's. Dit zijn er meerdere dus kijk even wat het beste bij jou past!

 

Mentale balans:

Programma's voor je mentale welzijn. Vele ondersteunen het zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het stimuleren van een veilig gevoel. Maar ook 'tevredenheid', die ervoor zorgt dat je minder behoefte hebt aan verslavende zaken zoals roken of overeten.

 

Meridianen:

Meridianen zijn energielijnen die door het hele lichaam stromen. Ze ondersteunen dus niet alleen het orgaan waar ze naar vernoemd zijn.

Klachten van een disbalans kunnen uit alle hoeken komen. De Healy heeft voor het gemak ook meridiaangroepen gemaakt die eenzelfde stuk ondersteunen, zoals bindweefsel, hormonen, circulatie en allergie. Die zijn wat gemakkelijker te kiezen.

 

Slaap:

In je slaap herstel je! Een slechte slaap kan dus veel klachten veroorzaken. Programma's als slaap in balans en slaap systematisch bevorderen de diepe slaap. Het fijnstroomprogramma maakt je klaar om te gaan slapen en helpt dus met inslapen.

 

Huid:

Herstel van de huid, zoals acné, littekens en wonden. De Beautyprogramma's sluiten hier op aan.

 

Fitness:

Niet alleen fijn bij sporten! Dit zijn programma's die bepaalde lichaamssystemen activeren of herstellen. Zoals spiergroepen, het bewegingsapparaat of je metabolisme (gewicht programma).

Het 'uithoudingsvermogen' programma ondersteund je cardiovasculaire systeem. De 'diepe ontspanning' helpt het hele lichaam ontspannen en herstellen.

Dit zijn programma's die eigenlijk iedereen wel kan gebruiken, jong of oud, mens of dier!

 

Leren:

Activering van bepaalde hersendelen. Dit helpt de concentratie of je geheugen. Er zijn acute, korte programma's of systematische, langdurige programma's hiervoor.

Ook vind ik deze erg prettig in gebruik bij dieren waarbij het zenuwstelsel niet optimaal functioneert (zoals bij dementie).

 

Beauty:

Haar, huidveroudering, nagels, huidelasticiteit. Alles om je uiterlijk te perfectioneren. Maar ook een innerlijk beautyprogramma, deze ondersteund compassie en zorgzaamheid.

 

Beroep:

Sluit aan op de slaapprogramma's. Helpt je overdag te functioneren ook al ben je vermoeid of ben je er niet helemaal bij. Deze programma's ondersteunen mentale helderheid en activeren je om weer aan de slag te gaan!

 

Chakra's:

Soms zijn er blokkades die je niet helemaal kan plaatsen. De chakra's werken als tandwieltjes samen op emotioneel en mentaal gebied, maar hebben ook invloed op je fysieke welzijn. Hierbij een korte uitleg van de verschillende chakra's:

1e Wortel: veiligheid, aarden, jezelf zijn. Aarde en warmte. Familiebanden, ouders, vertrouwen.

2e Sacraal: connectie met anderen, gevoel voor anderen. Intimiteit, zelfverzekerdheid, stroming, innerlijk kind.

3e Zonnevlecht: Energie, emoties, contact met binnenwereld. Creeëren.

4e Hart: Liefde, emoties, verbinding met anderen en het grote geheel. 

5e Keel: expressie, creatief, communicatie. Volgen innerlijke stem en luisteren naar anderen. Men voelt hier ooit de 'brok in de keel' bij disbalans.

6e Derde oog: intuïtie en spiritualiteit. Waarneming, helder weten, leiderschap, visualisatie en bewustwording.

7e Kruin: verbinding bron/universum/god. Leven met en op gevoel.

 

Bescherming:

Programma's die je aan mag zetten zonder bandjes of clips. Deze programma's beschermen je energieveld tegen bv elektrosmog of andere externe invloeden. Dit kan bv heel fijn zijn als je snel overprikkeld bent en naar een drukke plek moet ('mentale bescherming'). Of als je te alert slaapt en daardoor steeds wakker wordt 's nachts ('slaap bescherming').

 

Deep cycle:

Diepe ondersteuning en ontgifting. Loop eerst de basisprogramma's door.

 

Bioenergetic Support:

Een boost voor jouw systeem!

De Bioboost is meer lichamelijk gericht en de Coherency meer mentaal (hart en hoofd uitlijnen). Nu is het mentale stuk onmisbaar voor lichamelijke genezing en ik ben ervan overtuigd dat dit programma alleen voor iedereen al veel voordelen kan hebben!

 

Welzijn:

 

De frequenties van het Body programma zijn gebaseerd op een bewezen database van basis resonanties van het Bio-energetische Veld.

 

Het Mind programma is ontwikkeld op basis van de traditionele Solfeggio frequenties, die bedoeld zijn om de geest te harmoniseren en te communiceren met de kosmische spirit.

 

Het Spirit programma bevat geoctaveerde resonantie frequenties (een octaaf lagere toonhoogte) van de spectrale kleuren van licht. Dit zijn kleuren die overeenkomen met een zuivere golflengte van zichtbaar licht en zijn theoretisch oneindig door de voortdurende kleinere verschillen tussen golflengten.

 

 

> Healy geeft jou de kracht om zelf je gezondheid in handen te nemen! <

 

Uiteraard ontvang je begeleiding en uitleg erbij!

Evt in trajectvorm