De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Aura Analyse

Een aura analyse, dat klinkt misschien vaag.

Jammer, want het geeft misschien nog wel de meeste inzichten!

 

Lichaam en geest werken samen. We zijn een geheel, het een kan niet zonder het ander. Wanneer we alleen aan het lichaam werken, zullen we blijven sukkelen. We moeten mentaal iets veranderen om vooruit te komen.

 

De Aura analyse speurt blokkades op. Welke inzichten heb jij nodig om verder te komen, waar hou jij jezelf nog tegen? Hieronder een voorbeeld.

 

Dit is mijn aura analyse. Je ziet dat de verschillende gebieden ongeveer gelijk en vrij hoog in percentage zitten, dus mijn chakra's zijn momenteel redelijk in balans.

Het programma vinkt de laagste gebieden aan om te gaan behandelen. Je kunt dit evt aanpassen en andere chakra's aanvinken.

Chakra's hebben allen een algemene omschrijving, maar deze analyse gaat verder, dieper!

Er volgt dan een uitleg over de punten binnen verschillende chakra's en hier komen specifieke inzichten naar voren.

 

Dit is een stukje analyse van een vermist huisdier. De huidige toestand geeft aan dat dit dier zich thuis gevangen voelt!

De gewenste toestand is eventueel aan te passen. Dit hier is de automatische indeling.

Ook kunnen we intenties invullen, wat wil jij bereiken?!

The sky is the limit!

In dit geval hopen we natuurlijk dat het huisdier zo snel mogelijk thuiskomt. Daarom vul ik in dat deze hond veilig teruggevonden word op de plek waar hij was weggelopen.

 

Deze analyse zet ik vervolgens op behandelen. Soms voeg ik nog trillingen toe, zoals van essentiële oliën die van toepassing zijn. Oliën voor zelfvertrouwen, voor zachtheid, of juist voor kracht.

Deze trillingen worden naar dit dier gestuurd, waar die zich ook bevindt!

 

Uiteraard kunnen we samen geschikte intenties hiervoor bedenken.