Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

MetaPWR

MetaPWR is smart & sassy vernieuwd, andere verhoudingen. Deze heeft minder peppermint en meer citrus. Dit omdat sommige mensen bij de oude blend wat oprispingen kregen. De vernieuwde blend voorkomt dit.

 

Het is een mix om bijvoorbeeld je trainingsplannen en voedingsdoelen te ondersteunen!

MetaPWR ondersteund een gezonde verstandhouding met voeding. Dat geldt voor over en voor onder eten. Het helpt balans vinden, steunt het metabolisme. Metapwr kan dat door de hormonen rondom voeding te boosten. De hormonen die zeggen dat je moet eten, of juist genoeg hebt gegeten. Ook de hormonen die eetbuien veroorzaken worden daarmee getemperd.

 

Ook ondersteunen deze oliën, zoals peppermint en cinnamon, de algehele spijsvertering. Handig als je de spijsverteringsblend niet bij de hand hebt, of deze niet lekker vindt (al kan ik me dat slecht voorstellen hihi).

 

De MetaPWR-blend is ontwikkeld door klinische en medische wetenschappers van doTERRA en is geformuleerd met specifieke uitgebalanceerde verhoudingen van essentiële oliën van CPTG™ Grapefruit, Citroen, Pepermunt, Gember en Kaneel.

 

Probeer het eens door een druppel MetaPWR-blend aan water toe te voegen en het voor de maaltijd op te drinken (zo drink je ook nog eens makkelijk meer water).

 

Ook in capsules, poeder en parels.