Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Jasmijn

Ervaar de heerlijke geur en de vele voordelen van Jasmijn olie.

Jasmine Touch staat bekend om z'n voordelen voor de huid en kan de verschijning van huidimperfecties helpen verminderen en een gezond uitziende, glanzende teint bevorderen.

Historisch werd Jasmijn gebruikt voor met name 'vrouwenkwalen'. Het werd ingezet bij hormonale klachten en bij de bevalling, maar ook bij ziekten ten gevolge van emotionele problemen.

 

Jasmijn wordt ook wel de ‘Koning van de Bloemen’ genoemd.

  • Vermindert oneffenheden van de huid.
  • Verbetert het humeur. Het aroma staat voor emotioneel evenwicht.
  • Bevordert een gezond uitziende, glanzende teint.
  • Ondersteund hormonale balans
  • kan ondersteunen bij lusteloosheid, apathie, angst of onverschilligheid

 

Dieren die verlaten of verwaarloost zijn kiezen vaak voor Jasmijn olie. Het geeft een gevoel van troost en geborgenheid.

 

Jasmijn olie zit in een handige roller.

 

Gebruik

Jasmijn olie kan met deze roller op de polsen of slapen worden aangebracht voor een kalmerend, maar toch euforisch aroma dat het humeur oppept en een positieve kijk op het leven bevordert.

Gebruik eventueel reflexpunten.

 

- Om je op te fleuren en jezelf te aarden in het huidige moment: breng Jasmine Touch aan op je handpalmen en adem diep in voor de warme geur.

- De huid van je gezicht is het meest kwetsbaar. Verzorg je gezicht extra door Jasmine Touch aan je gezichtsroutine toe te voegen. Breng het twee keer per dag aan op eventuele probleemgebieden voordat u uw vochtinbrengende crème aanbrengt.

 

- Gebruik als natuurlijk, stemmingsverhogend parfum.

 

- Rol op de onderkant van je voeten om de voordelen te ervaren zonder teveel naar Jasmijn te ruiken (bv voor mannen of kinderen).

 

- Rol over de keel bij klachten ter ondersteuning.

 

- Voor dieren, rol over je vingertoppen en masseer aan de oortjes.