Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Pink Pepper

Wat de chemie van Pink Pepper zo uniek maakt, is dat het een relatief hoge concentratie α-phellandreen (een monoterpeenalkeen) bevat.

In feite bevat Pink Pepper etherische olie meer α-phellandreen dan welke andere doTERRA olie dan ook!

Experimentele studies hebben het opmerkelijke effect ontdekt dat α-phellandreen kan hebben op bepaalde cellen en biomoleculen die betrokken zijn bij een gezonde immuunrespons.

Vanwege deze werking is α-phellandreen een uitstekend verzachtend middel en kan het zowel intern als extern gebruikt worden.

Bijvoorbeeld om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te bevorderen en ontstekingsfunctie te ondersteunen.

 

Ook bevat het Limoneen, een ander monoterpeenalkeen.

Recente onderzoeken hebben verschillende cardiovasculaire voordelen aangetoond die verband houden met het chemische bestanddeel limoneen. Limoneen kan helpen bij het handhaven van gezonde niveaus van bepaalde lipiden (vetten). Het kan ook helpen de opslag van lipiden in de lever te beperken en zo de gezondheid van de lever te ondersteunen.

 

Gebruik

- In de keuken. Met een licht fruitige en peperige smaak, kunt u Pink Pepper gebruiken in plaats van gemalen zwarte peper om gerechten op smaak te brengen. Het heeft vergelijkbare voordelen en meer subtiele peperige smaak dan zwarte peperolie.

- Door Pink Pepper intern te gebruiken, profiteert u van verschillende voordelen. Bijvoorbeeld een gezond ademhalingssysteem en een gezonde immuunfunctie en respons. Maak er je eigen zelfgemaakte chai-thee mee!

- De combinatie van de chemische componenten limoneen en α-phellandreen in roze peper kan met uw lichaam werken om het zenuwstelsel te kalmeren en te ontspannen bij intern gebruik. Doe dagelijks een druppel in een capsule om innemen makkelijk te maken.


- Voeg Pink Pepper toe aan minstens 120 ml water en drink om je gezonde stofwisseling de ondersteuning te geven die het nodig heeft.

- Verbeter elke massage door één tot twee druppels roze peper te combineren met een draagolie, dit om het lichaam te kalmeren.

- Verdamp om focus te behouden. Ondersteund mentale helderheid in geval van duizeligheid of 'brainfog'.