Jij en je huisdier in balans

Copaiba

Deze olie is hier niet aan te slepen! Ik ben zo blij dat ik deze kracht ontdekt heb. Het is zo veelzijdig en ook mild. Zelfs kinderen en dieren kunnen deze zonder problemen gebruiken.

Ik geef deze aan mijn hond om het immuunsysteem te boosten. Copaiba bevat namelijk beta-caryofylleen, een stof die lijkt op cannabinoïden in cannabis, die zenuwcellen beschermt en voordelen biedt voor het cardiovasculaire en immuunsysteem. Ter info: CBD-olie bestaat uit 35% BCP, terwijl Copaiba 55% BCP heeft.


Copaiba ondersteunt de functie van de hersenen. Het grootste deel van het lichaam kan profiteren van Copaiba, het ondersteunt de cardiovasculaire, immuun-, spijsverterings-, zenuw- en immuunsystemen!

 

Copaiba:

- Verlicht spanning in het lichaam
- Kan angsten verlichten
- Ondersteunt gezondheid huid en haar
- Voorkomt groei van schimmels
- Ondersteunt het lichaam

 

Gebruik

Copaiba olie is heerlijk in de verdamper. Het aroma geeft een aardende sfeer en deze is ook heel fijn voor onze huisdieren.

 

Copaiba olie mag op de huid ingesmeerd worden, zelfs puur. De milde olie kan een groots effect geven. De huid voelt direct zachter aan!

 

De pure olie van Copaiba mag zelfs ingenomen worden. Ook door onze dieren. Voor de hond kan je een druppel op het voer doen, of via je vinger op het tandvlees drukken. Zelf mag je het ook in thee of water druppelen (1 druppel is genoeg!) maar olie gaat drijven, dus roer altijd goed.

Neem nooit teveel oliën in (dat is ook echt niet nodig).