De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Dit zijn natuurlijke producten die ik zelf prettig vind omdat ze geen of een natuurlijke geur hebben. Zelf reageer ik namelijk sterk op chemische producten. De verzorgingsproducten zijn op natuurlijke basis om prikkels te vermijden en kans op allergische reacties te minimaliseren.

 

De Love by Lilly producten zijn momenteel enkel op bestelling, geef gerust je voorkeuren door dan kijk ik wat ze hebben!

Sale!

Auti shop

€ 59,00 € 49,99
Sale!

Auti shop

€ 59,00 € 49,99

Prikkelarme producten en hulpmiddelen bij autisme.

 

Ik heb hier maar beperkt ruimte om info te geven dus stel gerust vragen voor meer duidelijkheid! Ook als je een product mist.

Prikkels minderen

Om prikkels te dempen gebruik ik de Loop earplugs, deze vind ik erg fijn omdat je toch met elkaar kan praten, maar de hoge en harde tonen gedempt worden. Ook zien ze leuk uit!

De aardingsproducten hebben voor mij echt een verschil gemaakt om te herstellen van veel prikkels. Dit matje is bedoeld om op je bureau te leggen voor je armen, of om je voeten op te zetten (op de grond). Je kan ook via onze link een grote mat bestellen voor je bed, echt heeerlijk slapen!!

 

Prikkelarme producten

Ik heb producten met minder tot geen geur en producten met mildere kleuren in deze shop gezet.

De Love by Lilly producten bestaan uit zachte pasteltinten. In tegenstelling tot de felle kleuren die je in kinderwinkels tegenkomt (tot ergernis van veel auti-mama's). Ik ben nog aan het uitproberen of dit gaat lopen en daarom voor alsnog enkel op bestelling. Zoek je iets speciaals, laat het me weten!

 

De Love by Lilly puzzelmat is makkelijk op te bergen. De grote foam puzzelstukken zijn lekker dik en zacht om op te spelen. In verschillende, zachte kleuren te krijgen zoals licht olijfgroen, lichtbruin en paarsbruin (allen met hier en daar witte penseelstipjes). 180x120cm

 

De Love by Lilly speelmatten zijn er in het vierkant 150x120cm en in het rond 140cm diameter (prijzen verschillen). In de volgende kleuren:

- In het lichtgrijs met madeliefjes, of met andere bloemetjes.

- In het lichtgrijs met donkere accenten (rand en stipjes).

- In zalmkleur met witte sterren, maan en raketten.

- In lichtgrijs met donkergrijze dino's.

- Grijs met een grote vos, leeuw, beer, konijn of giraffe.

- Wit met bruine klavertjes

- Roze met lichte sterren en zonnetjes

- Ook een variant met autos en tractors (iets drukker motief).

Uiteraard kan ik je een foto sturen.

 

De Love by Lilly Splashmatten zijn tegen knoeien en watervlekken. Makkelijk schoon te maken, van stevig, hoog kwaliteit, vinyl gemaakt. Ze zijn er in het rond (105cm) en in het vierkant (120x95cm).

In lichtroze, lichtblauw, beige of in (niet drukke) patroontjes:

- Beige met witte blaadjes

- Geel met witte zonnetjes en sterretjes

- Wit met rustige bloemetjes

- Wit met goud, zilver en bruine stipjes.

 

Stimming/fidgets

Bij onderprikkeling is de cocobulb leuk. De vrolijke lichtjes zijn in te stellen en geven visuele stimulatie.

Er zijn natuurlijk heel veel fidgettoys en stimproducten. Ik vind juist de meer aparte dingen leuk om op te zoeken en aan de shop toe te voegen.

Ook ben ik er zelf aan het maken, deze zullen zsm worden toegevoegd aan de webshop.

 

Rollers

Ik maak rollers met essentiële olie om mee te nemen en klaar te zetten. Mijn huis staat vol, zodat ik altijd kan grijpen naar wat ik nodig heb. Ik heb rollers voor hoofdspanning, voor de spijsvertering, en voor rust.

Natuurlijk is dat heel persoonlijk, welke geur je prettig vindt en wat bij jou past.

 

Verzorgingsproducten

Naast dat ik de geuren van de meeste standaard verzorgingsproducten vreselijk vind, deden ze ook niet veel goeds voor mijn huid. Ik merk dat ik veel beter reageer op natuurlijke producten, op geur en hun werking. Daarom heb ik enkele natuurlijke verzorgingsproducten aan de auti-shop toegevoegd.

Ik heb de Crystal Deo dat is een steen, al meer dan 5 jaar in gebruik. DEZELFDE! Als je het goed gebruikt, slijt het bijna niet. Je wast je oksels, droogt af, en maakt je huid weer een beetje nat voor je de steen erover wrijft. Het is belangrijk om niet de steen nat te maken, maar je huid. Anders slijt hij snel (komen er langzaam gaten in).

Kun je wel iets geur verdragen kun je de natuurlijke deo stick van doTERRA gebruiken. Ik vind deze lekker ruiken en ze zijn fijner bij stresszweet, op zo'n momenten fijner dan de Crystal Deo.

De shampoobars mild hebben bijna geen geur. Heb je liever vloeibare shampoo met een handig pompje kan dat ook. Deze heeft een natuurlijke geur van de essentiële oliën.