Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Yarrow pom

Heerlijk voor de huid, boordevol antioxidanten.

Yarrow|Pom combineert de voordelen van essentiële olie uit blauwe duizendblad en koudgeperste granaatappelzaadolie.

Granaatappel olie is geen essentiële olie maar koudgeperste olie dus een soort speciale draagolie. Dit vanwege de speciale eigenschappen van celherstel en het verbeteren van huidelasticiteit. Het heeft ontzettend veel antioxidanten.

 

Duizendblad en granaatappelpitten hebben vochtinbrengende kwaliteiten, kunnen de huid weer gezond maken en oneffenheden verminderen.

Deze word gemaakt van speciale duizendblad die geen Thujon bevat. Thujon is een stofje met mogelijk neurotoxisch effect en daarom heeft duizendblad olie een slechte naam. Maar doTERRA olie bevat dit stofje dus NIET! Daarom is deze olie hartstikke veilig!

 

Deze vakkundig vervaardigde, gepatenteerde blend maakt de huid mooi en helpt bij het verminderen van onzuiverheden. Yarrow|Pom kan ook kalmerend werken; gebruik het bij een massage voor een ontspannend effect.

 

Gebruik

  • Voeg toe aan je moisturizer voor extra hydraterende voordelen.
  • Heerlijk op je gezicht!
  • Gebruik als onderdeel van je huidverzorgingsroutine voor een jonge, gezond uitziende huid te bevorderen of de verschijning van oneffenheden te verminderen.
  • Mag ingenomen worden!

 

Voor dieren

Emotioneel is Yarrow heel fijn voor trauma's en specifiek bij angstbijtertjes. Sowieso is hij super voor fysieke littekens, maar dus ook voor mentale littekens. Heel fijn voor alle soorten huidproblemen en ook bij allergieën. Het stimuleert celgezondheid, een gezonde bloeddruk en immuunsupport. Het helpt ook het afdrijven van afvalstoffen.
 
Topisch opsmeren mag verdund bij kleinere dieren. Bij paarden mag je het puur gebruiken.
 
YarrowPom mag worden ingenomen door mens en dier.

 

Voor je hele lijf!

Er is ook een speciaal Yarrow Pom serum. Dit omdat de olie te kostbaar is om je hele lichaam mee in te smeren. Het serum is dus wel voor je hele lichaam!

 

Serums zijn een stuk krachtiger dan bodylotions of cremés. Lotions en cremés komen alleen aan het oppervlak, en de meeste soorten zullen slechte stofjes bevatten die je poriën verstoppen.

Een serum trekt echt in je lijf!

 

Ook bevatten serums meer hydraterende stoffen. Yarrow pom bevat zelfs bioactieve stoffen die je helpen om een stralende en jeugdige huid te behouden.

Met bijvoorbeeld Tocoferol (vorm vit E) die een krachtige antioxidant is en daarmee jouw huid de jeugdige look helpt behouden!