Jij en je huisdier in balans

Blue Tansy

Dit is de blauwe olie uit de Deep Blue mix, de mix voor spieren. Blue tansy kan helpen om te verzachten, jeuk af te nemen en de zenuwen te kalmeren. Verdun de olie dan met insmeren. Deze olie is NIET om in te nemen!

 

Chamazulene, een chemische component in Blue Tansy, zorgt voor de karakteristieke indigokleur en staat bekend om zijn huidverzachtende voordelen. Tegelijkertijd helpt het chemische component Sabinene om de verschijning van onzuiverheden te verminderen. Bij verdampen geeft Blue Tansy een zoet aroma. Het is perfect om in de huid te masseren(verdunt) na een lange dag werken of intensief sporten.

Masseren met Blue Tansy ondersteund ook de lymfeklieren.

 

Bij dieren wordt de olie gebruikt om blessures te verzachten. Ook kan de geur verwarde dieren helpen om weer vertrouwen te vinden.

 

Vroeger gebruikte men boerenwormkruid om wonden te helen, als diureticum en bij nierstoornissen. Van oorsprong werd Boerenwormkruid gebruikt voor angsten, tegen zenuwen en ook bij hormoonklachten. Ook zou het helpen als antihistaminicum.

 

Aromatische invloed: Boerenwormkruid is opbeurend, verfrissend en kalmeert een verwarde geest. Het kan ook helpen om vertrouwen en enthousiasme op te wekken. Het laat gevoelens van woede wegstromen en zelfcontrole terugkomen.

 

Blue Tansy heeft een zeer hoge resonantie-energie en heeft dus een hoge vibratie.
Ik vind deze olie heerlijk als ik overweldigd ben, ik smeer het bijna dagelijks op mijn voorhoofd. Het kan je helpen ontdekken wat irritatie veroorzaakt en negatieve gewoonten helpen loslaten.

 

Gebruik

Boerenwormkruid kan Aromatisch en Topisch worden gebruikt.

Het wordt met name ingesmeerd op de huid, het mag puur om de huid plaatselijk te ondersteunen maar verdunnen is prima. Maak jezelf een handige roller zodat je de olie altijd bij de hand hebt om jezelf te ondersteunen.

 

Verdun Blue Tansy olie als je hiermee je huisdier wilt ondersteunen. Gebruik de geur of masseer de olie lekker in.