Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Colloïdaal Zilver

Zilverwater is inmiddels onmisbaar in ons huishouden. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de huisdieren.

Ik heb enkele flesjes puur zilverwater maar ook kant-en-klare sprays voor direct gebruik (10ml). Voor schoonmaken mag het pure product gebruikt worden. Ik spray het iedere dag in mijn mond na het tandenpoetsen.

Doe ongeveer een eetlepel zilverwater per 500ml drinkwater voor de huisdieren, om de tand en mondgezondheid te ondersteunen.

 

Neem niet teveel ( >5ml per dag ) ivm bacteriebalans. Natuurlijk niet gebruiken als je een zilverallergie hebt (dus wanneer je van zilveren sieraden een allergische reactie krijgt). Bij gevoeligheid raad ik de OnGuard essentiële olie aan.

 

NanoClean spray

NanoClean Cleaning & Desinfection helpt u bij het reinigen van alle oppervlakken in en om uw huis, maar u kunt het ook gebruiken om uw handen te reinigen en te desinfecteren.

Het is ideaal voor onze huisdieren, die nog wel eens een rommeltje maken. Plasjes opvegen is geen probleem, de deeltjes in deze spray halen alle nare geurtjes (voortkomend uit bacteriën) weg.

In tijden als deze, waarin we allemaal beginnen te wennen aan het desinfecteren van alle dingen om ons heen, krijgen we veel te maken met reinigingsproducten die alcohol of chloriden bevatten. Dit is niet goed voor onze huid omdat het een slecht effect heeft op ons huidweefsel en zelfs op onze weerstand (toxische belasting).

We weten al vele jaren dat zilver het vermogen heeft om te reinigen en te desinfecteren. We gebruiken deze eigenschap nu in een uniek formaat: nanodeeltjes.

Met behulp van een bepaalde lading lossen de deeltjes de virale en bacteriële invloeden om ons heen op! En dat zonder gifstoffen!

 

Colloïdaal Goud

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat goud een bijzonder positief effect heeft op allerlei gewrichtsklachten en aandoeningen. Verder word goud ook wel eens ingezet voor mentale klachten en om het afweersysteem te versterken.

Mijn flesjes colloïdaal goud zijn pure vloeistof en klaar voor gebruik. Dieren hebben ongeveer 4 druppels per 10kg lichaamsgewicht nodig. Het kan ook uitwendig gesprayd worden.

 

Colloïdaal Zink

Zink is belangrijk voor weerstand en energie. Het is onderdeel van een groot aantal enzymen die betrokken zijn bij de stofwisseling.

Magnesium en zink worden vaak samen gebruikt.

 

Colloïdaal Magnesium

Magnesium is nodig voor de vorming van botten en spieren. Zonder magnesium kan het lichaam geen energie produceren. Het helpt het lichaam ontspannen door zenuwimpulsen naar de spieren aan te sturen.

Ook heeft magnesium invloed op het cholesterol. Bij voldoende magnesium regelt het lichaam de cholesterol-spiegel zelf op geheel natuurlijke wijze.