De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Supermint

SuperMint is een blend van verschillende mint soorten.

Het kan op veel van dezelfde manieren worden gebruikt als pepermunt en spearmint. Het verkoelt pijnlijke spieren, geeft energie bij vermoeidheid en kalmeert maagklachten.

Het verfrist de lucht wanneer het wordt verdampt en kan de adem verfrissen bij inwendig gebruik. Dit oliemengsel kan de luchtwegen openen en een gezonde luchtwegen bevorderen.

Het is emotioneel opbeurend en stimulerend en helpt wanneer je je ontmoedigd of neerslachtig voelt, vooral als het gepaard gaat met pijn. Deze ongelooflijke mix ondersteunt ook mentale helderheid en kan het uithoudingsvermogen verbeteren.

Het is een diverse mix om altijd bij de hand te houden!

 

Voor dieren

SuperMint gebruiken met dieren:

Voor paarden, runderen en geiten: topisch aanbrengen door 4-6 druppels langs de ruggengraat van staart naar kop te druppelen.

Over de nek voor meer energie en uithoudingsvermogen.

Over de borst voor ademhalingsondersteuning.

Of rechtstreeks op een probleemgebied zoals boven pijnlijke gewrichten. Het kan twee keer per dag 2 druppels in het voer gegeven worden om een gezonde spijsvertering te ondersteunen.


Voor honden: Verdun tot 0,5 - 2% (1-4 druppels per 10 ml dragerolie), breng een kleine hoeveelheid aan op uw handen en breng aan op het probleemgebied. Je kunt ook 1 druppel van de verdunde olie op 500ml drinkwater aanbrengen om een frisse adem te bevorderen.


Voor katten - Verdampen heeft de voorkeur, op voorwaarde dat de deur open staat zodat de kat de kamer kan verlaten als ze dat willen.

Niet voor uitwendig of inwendig gebruik bij katten.