De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Rose

De olie van liefde en dankbaarheid. De Rozenolie is de meest hoge frequentie olie om mentale problemen aan te pakken. Het zou 'het hart genezen'. Ook heeft rozenolie de werking om het lichaam op een natuurlijke manier te laten afkicken van pijnmedicatie. Het leert je het genezingsproces te aanvaarden.

 

Roos wordt het meest gebruikt voor emotioneel evenwicht en de gezondheid van de huid. Het blijkt ook te ondersteunen bij hormonale klachten. Ook ondersteund het de bloedsomloop en gezondheid van het hart. Het prikkelt de zintuigen, stimuleert en opent de geest zodat een gevoel van liefde en positiviteit naar binnen stroomt.

 

Roos is een kostbare olie, er zijn ontzettend veel rozenblaadjes nodig. Er worden meer dan 10.000 verse rozenbloemen geplukt voor 5 ml rozenolie te maken. Je snapt dan ook waarschijnlijk wel dat dit dagen plukwerk vergt voordat de olie via stoomdestilatie gebotteld kan worden. De duurzame en fairtrade teelt heeft natuurlijk een prijskaartje.

Rozenolie kan voor alle dieren gebruikt worden (uitwending natuurlijk).

 

Gebruik

Rozenolie wordt met name ingesmeerd, dit mag eventueel verdunt of direct met de handige Touch roller.

 

Rose mag in de verdamper gebruikt worden maar vanwege de kostbaarheid kan men misschien beter een blend met Rozenolie hiervoor nemen, zoals de Console (ook héérlijk) of misschien zelfs de Whisper. Probeer uit wat bij jou past!

 

Rozenolie heeft geweldige voordelen voor de huid. Ook zit Rozenolie in de speciale roller voor huidverzorging: de Salubelle.

 

Voor dieren

Rozenolie inhaleren geeft de aromatische effecten die geweldig zijn voor onze huisdieren!

 

Rose heeft eigenlijk geen vervanger, het is zo'n unieke geur en trilling.

Het is ideaal om de 'touch' te gebruiken voor huisdieren, ook voor katten! Deze roller is namelijk al gemengd met een draagolie voor direct gebruik.

 

Roos olie heeft antibacteriële, antiseptisch, ontstekingswerende bestanddelen. Ook heeft het positieve invloeden op depressie en angst omdat het de vibratie verhoogt. Het is rustgevend maar toch kan het activeren bij bv herstellende dieren (als tonicum). Vroeger werd Rozenolie veel bij infecties ingezet en bij Herpes omdat het zowel de ontsteking helpt remmen, als de huid hersteld. Ook daarom is het fijn bij herstellende wonden en littekens.

 

Aromatisch wordt de olie veel gebruikt voor agressieve en boze dieren. Het helpt oude wonden helen, dus na traumatische ervaringen of mishandeling. Ook heeft het een positieve invloed op hormonen dus past het bv bij humeurige merries. Het helpt liefde ontvangen, acceptatie vinden en empathie voor anderen.

 

Het is een superveilige olie voor alle dieren en mensen. Deze mag je ook gebruiken bij zwangerschap en bij kinderen.