Jij en je huisdier in balans

Rose

De olie van liefde en dankbaarheid. De Rozenolie is de meest hoge frequentie olie om mentale problemen aan te pakken. Het zou 'het hart genezen'. Ook heeft rozenolie de werking om het lichaam op een natuurlijke manier te laten afkicken van pijnmedicatie. Het leert je het genezingsproces te aanvaarden.

 

Roos wordt het meest gebruikt voor emotioneel evenwicht en de gezondheid van de huid. Het blijkt ook te ondersteunen bij hormonale klachten. Ook ondersteund het de bloedsomloop en gezondheid van het hart. Het prikkelt de zintuigen, stimuleert en opent de geest zodat een gevoel van liefde en positiviteit naar binnen stroomt.

 

Roos is een kostbare olie, er zijn ontzettend veel rozenblaadjes nodig. Er worden meer dan 10.000 verse rozenbloemen geplukt voor 5 ml rozenolie te maken. Je snapt dan ook waarschijnlijk wel dat dit dagen plukwerk vergt voordat de olie via stoomdestilatie gebotteld kan worden. De duurzame en fairtrade teelt heeft natuurlijk een prijskaartje.

Rozenolie kan voor alle dieren gebruikt worden (uitwending natuurlijk).

 

Gebruik

Rozenolie wordt met name ingesmeerd, dit mag eventueel verdunt of direct met de handige Touch roller.

 

Rose mag in de verdamper gebruikt worden maar vanwege de kostbaarheid kan men misschien beter een blend met Rozenolie hiervoor nemen, zoals de Console (ook héérlijk) of misschien zelfs de Whisper. Probeer uit wat bij jou past!

 

Rozenolie inhaleren geeft de aromatische effecten die geweldig zijn voor onze huisdieren!

 

Rozenolie heeft geweldige voordelen voor de huid. Ook zit Rozenolie in de speciale roller voor huidverzorging: de Salubelle.