De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Harmoniseren

Harmoniseren kan op verschillende manieren.

Jezelf harmoniseren kan bijvoorbeeld met de healy, zie pagina frequentie therapie.

We kunnen geharmoniseerd water gebruiken. In ons drinkwater of in een spray voor de energie om ons heen. Dit kan vooral handig zijn voor de gevoelige mensen onder ons. Je kan water harmoniseren met frequenties van de healy, met een polarizer of met edelstenen.

Je huis harmoniseren kan met een polarizer of met geometrische vormen. Dit ontstoord en harmoniseert niet alleen de ruimte, maar ook je waterleidingen.

Hieronder leg ik alles verder uit.


Polarizer

Nu met GRATIS beschermende roller (essentiële oliën)

Een apparaatje dat je huis en drinkwater harmoniseert. Het is als het ware een ontstoringssysteem!
 
'Deze polariseerder is een doordacht oscillatie antennesysteem. Het absorbeert, inventeert en hergroepeert een onbegrensd breed gamma en golflengtes. Er word een harmonische energie uitgezonden. De polarizer beschermt en optimaliseert biologische systemen, en alle vormen van leven.'
 
Het bevat daarnaast ook nog koper, tin en edelstenen voor een extra sterke werking. De basis polarizer bevat bergkristal en toermalijn dat in combinatie met de polariser plate het lichaam een frequentie spectrum aanreikt waarmee ontspanning en harmonie kan worden ervaren in ruimten waar elektrosmog wordt ervaren.
 
De polarizer kan eenvoudig in het stopcontact worden geplaatst, het kost geen stroom maar de bedrading werkt als antenne voor het hele huis.
 
Wanneer het elektrische bedradingssysteem in het huis geaard is met de waterleiding, zoals in veel landen verplicht is, zullen ook de elektrische patronen van de stoffen in het water gecorrigeerd worden. Het water wordt geënergetiseerd in plaats van gedissipeerd en de voordelen zijn groter dan van welk commercieel gedestilleerd water dan ook dat we hebben getest.
 
Het kan dus ook zonder stopcontact gebruikt worden voor plaatselijke harmonisatie. Je legt het apparaat bijvoorbeeld bij (níet erin!) de drinkbak van de hond neer om het water te harmoniseren. Of je houdt deze een tijdje tegen je buik aan om de ontspanning te ervaren.
 
De polarizer bestaat uit diverse oscillerende ringen en bevat harmoniserende kristallen. Ook zijn ze intensief behandeld in een "bad van frequenties" met de Oscillator. Harmonieuze vibraties zullen over het hele huis worden uitgezonden (via stopcontact).
 
Naast het normaliseren van de elektromagnetische omgeving en reduceren van elektrosmog, wordt het energieveld van biologische systemen aangevuld.
Diverse meetsystemen tonen aan dat dit weer voor balans zorgt.
 
Wil je de energie eens voelen? Kom gerust langs bij de winkel.
Ook is het apparaat te huur voor 20 euro per week (excl borg). Zo kun je zelf ervaren wat het met jou en je huisdieren doet.
 
Zorg ervoor dat de polarizer niet nat wordt en niet kan vallen!

Polarizer Gold (op bestelling)

Deze polarizer bevat de gouden driehoek (en koper, tin en koolstof). Deze heeft dezelfde voordelen als de andere polarizers, maar is meer gericht op harmoniseren dan op beschermen.

Dankzij de werking van de Polarizer Plate die wordt gebruikt in combinatie met de Gouden Driehoek (Rozenkwarts, Amethist en Bergkristal) krijgt het lichaam een frequentie spectrum aangereikt waarmee het kan ontspannen. Deze ontspanning werkt mede op emotioneel vlak, met evenwicht en balans kan worden ervaren.

 

Polarizer Rose (op bestelling)

De voordelen van een polarizer, met rozenkwarts erbij (en koper, tin en koolstof).

Dankzij de werking van de Polarizer Plate die wordt gebruikt in combinatie met Rozenkwarts krijgt het lichaam een frequentie spectrum aangereikt waarmee rust, kalmte en harmonie kan worden ervaren. Het effect van deze kristallen wordt sterk versterkt door de combinatie met de stimulerende werking van koper.

 

Personal Polarizer (op bestelling)

Dit is een polarizer die je op je lichaam bevestigd. Deze kan overal mee naartoe. Dit is dus voor persoonlijk gebruik en niet voor je gehele huis. Maar hij is zeer krachtig en je kan direct effect voelen.

(er bestaat zelfs een niet goed geld terug garantie)

Sale!

Harmonisatie

€ 114,99 € 109,00
Sale!

Harmonisatie

€ 114,99 € 109,00

Colloïdale vloeistoffen

Lees meer over zilverwater en andere colloïdale vloeistoffen als supplement.


Shungiet voor op je smartphone

Dit staat bekend als dé steen tegen straling. Ideaal dus voor op je telefoon. Het zou een helende steen zijn die negatieve invloeden en elektromagnetische straling kan absorberen.

Shungiet beschermd en harmoniseert.

 

*dit is een natuursteen en zal altijd wat krasjes hebben*


Aqua Pure

De AquaPure is een reinigingsapparaat voor je groenten en fruit, en werkt op basis van elektrolyse. De eigenaar van AquaPure heeft dit apparaat ontwikkeld om ons te helpen met het terugdringen van het aantal toxische stoffen dat we binnenkrijgen. Vroeger waren dit soort apparaten groot en duur, maar door moderne technieken kan dit nu dus ook compact en betaalbaar.

Het gebruik van elektrolyse heeft geen effect op gezonde nutriënten zoals vitamine C. Daarnaast geeft het ook geen schadelijke bijproducten. De AquaPure verwijdert bewezen tot 99,9% van de bestrijdingsmiddelen en micro-organismen, geeft geen nasmaak en verlengt de houdbaarheid van groente en fruit.

Een van de klanten heeft de Aquapure laten testen in een laboratorium en het blijkt zijn werk uitstekend te doen! Wij zijn alvast fan.


Waterfilter

Wij zijn helemaal fan van de Aquaphor Modern waterfilter voor op je kraan. Ons drinkwater is nu veel lichter en makkelijker te drinken, maar ook gaan onze apparaten langer mee omdat er veel minder kalk in komt.

De kalkdeeltjes die er alsnog doorheengaan, geven geen aanslag maar zijn zo los te wrijven of roeren, waardoor je ze makkelijk afspoelt. In mijn diffuser zie ik eigenlijk helemaal geen kalk meer, deze doet het nu veel beter!

Zelf merken we ook echt verschil. Eerder had ik al snel een vol gevoel van waterdrinken en wou ik daar eigenlijk helemaal niks van weten. Nu drink ik zo een glas water tussendoor, no problem.

Ze gaan voor alsnog op bestelling, omdat ik nog zoveel voorraad van andere producten heb. Ze worden geleverd incl twee filters die zitten er al in. Filters hoef je voor tweepersoonshuishouden maar eens per jaar te vervangen (schatting), en kosten dan €23.

Kom het gerust eens proeven!


LAATSTE KANS

Geometrische vormen met harmoniserende trilling

Omdat deze geometrie Archimedische vormen zijn, houdt het een magnetische frequentie vast en creëert het een veld dat jou en je omgeving zal beschermen tegen onnatuurlijke elektrische energieën die worden gemaakt door elektronica zoals stekkers, kabels, lampen etc.

 

Je kunt deze prachtige vorm ergens ophangen om de kamer te versieren. Het draaien van de vorm zal de energie van binnenuit nog meer versterken en het zal zijn kracht als een frequentieveld naar de omgeving overbrengen.

 

Ze hebben allen een andere betekenis.

Meng jouw energie met de energie van het object door ze zelf in elkaar te zetten!

 

 

De Heartstar is verbonden met de elementen Aarde en Lucht. Het helpt je verbinden met de kern van de aarde waardoor je makkelijker 'lucht krijgt'.

 

 

De Terra Prana Circles staan voor eenheid, het helpt jouw aura verbinden met de universele bron (want jullie zijn oorspronkelijke eenheid). Het integreert de elementen van Lucht en Aarde.

 

 

De Aqua Solar Circles ondersteunen jouw verbinding met de bron en staat voor overvloed aantrekken via jouw bron. Het verbind de elementen Water en Ether.

De vormen zijn voor een meerprijs ook in elkaar gezet verkrijgbaar, ik vind het hartstikke leuk om ze voor je in elkaar te zetten.

Maar dan wordt verzenden lastig vanwege de breekbaarheid. Kom ze dan ophalen!

Enkele hangen hier al voor je klaar. Het haalt direct de sfeer omhoog ^^

 


Geharmoniseerd, energetisch geladen water.

De Japanse wetenschapper Masaru Emoto ontdekte al hoeveel invloed trillingen op water hebben. Als je weet dat het menselijk lichaam voor ongeveer 55-70% uit water bestaat, is de invloed op je gezondheid heel bepalend. Het drinken van energetisch opgeladen water kan je gezondheid zo verhogen.

We kunnen hiervoor krachtige edelstenen gebruiken, de mineralen in edelstenen resoneren met ons lichaam. Ook geven edelstenen een bepaalde trilling af.

- Edelsteenwater met Bergkristal reinigt en geeft energie. Het is een milde, algemene edelsteen die eigenlijk altijd goed zit.

- Zwarte Toermalijn is beschermend. Het kan beschermend zijn bij HSP waar je gevoelig bent voor de energie om je heen. Maar ook bij elektrosmog.

- Amethist geeft rust en bevorderd intuïtie.

- Rozekwarts verzacht en bevorderd (zelf)liefde. Een echte harmonie steen!