Jij en je huisdier in balans

Polarizer

€ 19,99

Polarizer

€ 19,99
Een apparaatje dat je huis harmoniseert. Het is als het ware een ontstoringssysteem!
 
'Deze polariseerder is een doordacht oscillatie antennesysteem. Het absorbeert, inventeert en hergroepeert een onbegrensd breed gamma en golflengtes. Er word een harmonische energie uitgezonden. De polarizer beschermt en optimaliseert biologische systemen, en alle vormen van leven.'
 
De polarizer kan eenvoudig in het stopcontact worden geplaatst, het kost geen stroom maar de bedrading werkt als antenne voor het hele huis.
 
Het kan dus ook zonder stopcontact gebruikt worden voor plaatselijke harmonisatie. Je legt het apparaat bijvoorbeeld bij (niet erin!) de drinkbak van de hond neer om het water te harmoniseren. Of je houdt deze een tijdje tegen je buik aan om de ontspanning te ervaren.
 
De polarizer bestaat uit diverse oscillerende ringen en bevat harmoniserende kristallen. Harmonieuze vibraties zullen over het hele huis worden uitgezonden (via stopcontact).
 
Naast het normaliseren van de elektromagnetische omgeving en reduceren van elektrosmog, wordt het energieveld van biologische systemen aangevuld.
Diverse meetsystemen tonen aan dat dit weer voor balans zorgt.
 
Wil je de energie eens voelen? Kom gerust langs bij mijn inloopuurtje.
Ook is het apparaat te huur voor 20 euro per week (excl borg). Zo kun je zelf ervaren wat het met jou en je huisdieren doet.
 
Zorg ervoor dat de polarizer niet nat word en niet kan vallen!
 

Shungiet voor op je smartphone

Dit staat bekend als dé steen tegen straling. Ideaal dus voor op je telefoon. Het zou een helende steen zijn die negatieve invloeden en elektromagnetische straling kan absorberen.

Shungiet beschermd en harmoniseert.

 

*dit is een natuursteen en zal altijd wat krasjes hebben*