Jij en je huisdier in balans

Harmoniseren

Harmoniseren kan op verschillende manieren. Jezelf harmoniseren kan bijvoorbeeld met de healy, zie pagina frequentie therapie.

We kunnen ook geharmoniseerd water gebruiken. In ons drinkwater of in een spray voor de energie om ons heen. Dit kan vooral handig zijn voor de gevoelige mensen onder ons.

Je huis harmoniseren kan met een polarizer.

Hieronder leg ik alles verder uit.


Geharmoniseerd, energetisch geladen water.

De Japanse wetenschapper Masaru Emoto ontdekte al hoeveel invloed trillingen op water hebben. Als je weet dat het menselijk lichaam voor ongeveer 55-70% uit water bestaat, is de invloed op je gezondheid heel bepalend. Het drinken van energetisch opgeladen water kan je gezondheid zo verhogen.

We kunnen hiervoor krachtige edelstenen gebruiken, de mineralen in edelstenen resoneren met ons lichaam. Ook geven edelstenen een bepaalde trilling af.

- Edelsteenwater met Bergkristal reinigt en geeft energie. Het is een milde, algemene edelsteen die eigenlijk altijd goed zit.

- Zwarte Toermalijn is beschermend. Het kan beschermend zijn bij HSP waar je gevoelig bent voor de energie om je heen. Maar ook bij elektrosmog.

- Amethist geeft rust en bevorderd intuïtie.

- Rozekwarts verzacht en bevorderd (zelf)liefde. Een echte harmonie steen!

 

Daarnaast voeg ik vibraties toe aan mijn sprays. De vibratie van Coherency is harmoniserend, vibratie verhogend en liefdevol.

Ook heb ik verschillende beschermende vibraties, ieder voor een specifiek doel zoals elektrosmog, energetisch of mentale bescherming.


Roller Rozenkwarts en essentiële olie

Powercouple, de rozenkwarts steentjes met heerlijke oliën!

Beide oliën kunnen het zenuwstelsel direct kalmeren.

- Blue Tansy is fris en openend, het ondersteund kruinchakra en kan daarom verlichten bij een zwaar gevoel

- Citrus Bloom met de vrolijke citrusgeur helpt opbeuren maar ook je mind tot rust brengen met de Roomse Kamille en Magnolia olie.


Polarizer

Een apparaatje dat je huis harmoniseert. Het is als het ware een ontstoringssysteem!
 
'Deze polariseerder is een doordacht oscillatie antennesysteem. Het absorbeert, inventeert en hergroepeert een onbegrensd breed gamma en golflengtes. Er word een harmonische energie uitgezonden. De polarizer beschermt en optimaliseert biologische systemen, en alle vormen van leven.'
 
De polarizer kan eenvoudig in het stopcontact worden geplaatst, het kost geen stroom maar de bedrading werkt als antenne voor het hele huis.
 
Het kan dus ook zonder stopcontact gebruikt worden voor plaatselijke harmonisatie. Je legt het apparaat bijvoorbeeld bij (níet erin!) de drinkbak van de hond neer om het water te harmoniseren. Of je houdt deze een tijdje tegen je buik aan om de ontspanning te ervaren.
 
De polarizer bestaat uit diverse oscillerende ringen en bevat harmoniserende kristallen. Harmonieuze vibraties zullen over het hele huis worden uitgezonden (via stopcontact).
 
Naast het normaliseren van de elektromagnetische omgeving en reduceren van elektrosmog, wordt het energieveld van biologische systemen aangevuld.
Diverse meetsystemen tonen aan dat dit weer voor balans zorgt.
 
Wil je de energie eens voelen? Kom gerust langs bij mijn inloopuurtje.
Ook is het apparaat te huur voor 20 euro per week (excl borg). Zo kun je zelf ervaren wat het met jou en je huisdieren doet.
 
Zorg ervoor dat de polarizer niet nat word en niet kan vallen!
 

Harmonisatie

€ 114,99

Harmonisatie

€ 114,99

Shungiet voor op je smartphone

Dit staat bekend als dé steen tegen straling. Ideaal dus voor op je telefoon. Het zou een helende steen zijn die negatieve invloeden en elektromagnetische straling kan absorberen.

Shungiet beschermd en harmoniseert.

 

*dit is een natuursteen en zal altijd wat krasjes hebben*


COMING SOON

Geometrische vormen met harmoniserende trillingen

Omdat deze geometrie Archimedische vormen zijn, houdt het een magnetische frequentie vast en creëert het een veld dat jou en je omgeving zal beschermen tegen onnatuurlijke elektrische energieën die worden gemaakt door elektronica zoals stekkers, kabels, lampen etc.

 

Je kunt deze prachtige vorm ergens ophangen om de kamer te versieren. Het draaien van de vorm zal de energie van binnenuit nog meer versterken en het zal zijn kracht als een frequentieveld naar de omgeving overbrengen.

 

Ze hebben allen een andere betekenis (check mijn blogs en social media).

Meng jouw energie met de energie van het object door ze zelf in elkaar te zetten!