Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Voeding

Luchtgedroogde voeding bio

Voor het optimale behoud van voedingsstoffen is deze voeding luchtgedroogd en niet met warmte behandeld. Want bij brokken gaan er helaas wel vitaminen en mineralen verloren.

Vers vlees is niet altijd handig om te voeren. Ook is de kwaliteit vaak twijfelachtig, niet constant. En je hebt er een grote diepvries voor nodig.

Luchtgedroogde voeding kan gewoon op kamertemperatuur bewaard worden. Een klein zakje gaat lang mee doordat je zelf het water toe gaat voegen per maaltijd. Een kat heeft zo bijvoorbeeld maar 10 gram voeding nodig per kg lichaamsgewicht (3kg kat heeft 30 gram voeding per dag nodig).

Je doet dit in lauwwarm water voor ongeveer een half uur, zodat het weer een massa wordt.

Ik heb luchtgedroogde voeding bio voor honden en voor katten. Voor katten is er namelijk weinig op de markt hier, vandaar dat ik het zelf ben gaan verkopen.

 

Te bestellen zijn:

- Hondenvoeding Eend 1 kg (met kruiden)

- Hondenvoeding Rund 1kg (met veggiemix)

- Hond of kat Puur Rund zonder kruiden/veggies

NU OOK RUND 2kg > incl groenten dus je moet er iets meer van voeren. Van een ander merk maar alsnog goede kwaliteit, zo biologisch mogelijk.

 

Er zijn ook kleine zakjes voor de kat te verkrijgen, ik vind zelf de grote zakken prettiger.

 

Je zult zien dat een klein zakje lang meegaat.

Meng evt het in het begin met wat goed natvoer (Core, Canagan, Almo etc.) om ze te laten wennen aan de nieuwe geur en structuur. Mijn katten vinden het zo al geweldig.

 

Voor honden zijn er meerdere varianten op de markt. Ik gebruik zelf Rund voor alle dieren. Overige smaken gaan voor nu enkel op bestelling (mogelijk komen daar verzendkosten bij).

 

Blikjes hondenvoeding

Voor het gemak heb ik ook blikjes hondenvoeding. Handig om tussendoor te geven, in puzzels of kong te gebruiken, en om supplementen in te verstoppen.

Ik gebruik zelf graag veggie blikjes en insect voor onze gevoelige windhond.

 

Ik heb goede biologische voeding met Rund of Geit gevonden, mono-proteine en granenvrij tegen mogelijke intolerantie. Geen linzen of erwten, voor optimale vertering.

 

Samenstelling:

35% organic beef
8% organic beef heart
8% organic beef tripe green
6.5% organic beef lung
4% organic beef bones
3.5% organic beef liver
17.5% organic carrot
8% organic potato
6% organic apple
3.5% organic chard
Premix Nutritional-physiological additives to ensure optimal nutrient supply (per kg, vitamin A as retinyl acetate (2,200.00 iU), vitamin D3 (180.00 iU), vitamin E/all racalpha-tocopheryl acetate (12.00 mg), copper as copper (II) sulfate pentahydrate (1.60 mg), manganese manganese (II) oxide (0.90 mg), zinc from Zn sulfate monohydrate (15.00 mg), selenium from Na selenite (0, 07mg))

 

Insectenvoeding op bestelling

We kennen het al langer voor honden maar voor katten is het even zoeken om een goede hypoallergene brok te vinden. Ik vind insectenvoeding prettig omdat het een vanwege de hoogwaardige eiwitten en goede opneembaarheid. Ook ontlast het de nieren, wat nogal belangrijk is bij katten specifiek.

Deze brok heeft geen granen of suikers maar wel de belangrijke omega's.

 

Daarnaast is insectenvoeding een topper in duurzaamheid!

 

Ook voor de hond natuurlijk, op bestelling:

Hoogwaardig graanvrij hondenvoer op basis van insecten, krokante brok. Heeft een zeer laag purine gehalte (17,16mg / 100g).

 

  • Insecten-eiwit (82%) met een hoge verteerbaarheid
  • Eiwitbron met een zeer laag allergiepotentieel
  • Rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen (sporenelementen) en antioxidanten
  • Hoog percentage omega-3 vetzuren
  • Inuliene (FOS) voor een gezonde en resistente darmflora
  • Prebiotica verhogen de efficiëntie van het immuunsysteem

Momenteel enkel op bestelling

 

Waarom insectenvoeding:

Onze kitties zijn er dol op!