Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Boxen

Samengestelde boxen die aan huis bezorgt worden, producten die speciaal voor jou worden uitgezocht, wat wil je nog meer! ^^

 

Laat me vooral weten waar jij behoefte aan hebt.

Prijzen zijn excl verzenden, ophalen kan natuurlijk ook.


Selfcare BOX €25

Jezelf lekker verwennen met heerlijke thee, een vorm van aromatherapie, een edelsteen sieraad en een auraspray!

Een ideaal cadeau voor iemand die wat selfcare kan gebruiken.

 

*De foto's zijn slechts voorbeelden. Ieder pakket is anders, de ene keer zal het een geursteen of badzout bevatten en de andere keer een aromasierraad met een flesje essentiële olie erbij. Ook de thee kan bestaan uit een chakra thee of een kruidenblend. Geef gerust een voorkeur door.


Mystery BOX €15

Een cadeautje voor jezelf.

Een verrassingspakket voor jou!

Misschien met wierook, een roller met essentiële olie of een auraspray, chakra producten, kruidenthee, edelstenen of iets voor in je huis..

Ik pendel wat bij je past.

Wat heeft het universum voor jou in petto?

 

VERRASSING!


Cadeau BOX Hond

De cadeaubox van de hond bestaat uit snacks, hondenthee, een honden puzzel zoals Kong of Lickymat en supplementen. Evt een edelsteen waar ruimte is.

Snacks kunnen bv bestaan uit gedroogde visjes of vlees, een speciaal blikje en natuurlijk iets voor in de honden puzzel!

Supplementen kunnen bestaan uit een kruiden, een tekenspray, voedingsolie, propolis, Bach bloesems, zilverwater of misschien essentiële olie producten.

Alle boxen zijn anders!!

 

NIEUW Voeding hond of kat

Vindt je het lastig om goede voeding voor je dier te vinden?

Ik ben er inmiddels in getraind om goede voeding op te speuren en aanbiedingen af te gaan. Mijn katten krijgen regelmatig wat anders. Een katten spijsverteringssysteem is er op ingesteld om verschillende prooien te vangen, en kan dus ook andere eiwitbronnen verteren. Voor honden wissel ik veel in natvoer, zodat ze alles binnenkrijgen wat ze nodig hebben. Hun hoofdmaal blijft hetzelfde. Mijn honden krijgen dan ook weinig brok, de brok dient meer als snack voor in de puzzels.

Ook is het goed om met seizoenen mee te kijken, verwarmende voeding voor de winter en koele dingen voor de zomer. Ook verschilt dit per dier, of ze een warm of koud type zijn.

Voedingsboxen kunnen bestaan uit natvoer, droogvoer (kleinere verpakking, ook vanwege gezondheidsvoordelen), gedroogd vlees, en snacks.

Voorbeelden:


Zero waste BOX    nu €26

Wil je wel duurzamer leven maar weet je niet waar te beginnen?

HIER DUS!

Duurzame producten voor jou samengesteld om de overgang zo makkelijk mogelijk te maken.

Met een bamboe tandenborstel en een shampoobar, de rest is een wisselende verrassing.

Alleen producten die ik zelf ook gebruik/zou gebruiken natuurlijk!


BOX Essentiële Olie (EO) stuff €19,95

Vind jij t ook zo leuk om met je oliën te knutselen? Voor jezelf of voor je huisdieren?

Deze box bevat vanalles dat je daarbij kan gebruiken, rollers, pompjes, kwastjes voor je DIY projecten, verpakkingen als potjes en tubes, recepten, labels voor je rollers, stickers voor cadeauverpakkingen, benodigdheden, grondstoffen etc.

Het beste en leukste voor jou uitgezocht, steeds vernieuwend!