Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Smart & Sassy

Smart & Sassy is een metabolische mix van essentiële olie.

Metabolisme heeft veel met hormonen te maken, het aansturen van lichaamssystemen, het aansturen van honger of dorst prikkels, insuline, verzadigingsgevoel etc.

Deze blend ondersteund dit proces en ondersteund daarom het proces van afvallen. De mix helpt de eetlust meer in balans te brengen waardoor er minder behoefte ontstaat aan overeten. Het bevorderd een goede verstandhouding met voeding, geeft energie en ondersteund het metabolisme.

 

Tevens handig als je Zengest vies vind vanwege de anijs/venkel geur en smaak. In Smart & Sassy zit namelijk ook Peppermint en Gember olie, beide ondersteunend voor de spijsvertering. De citrus oliën geven het een compleet ander aroma dan Zengest!

 

Tevens dragen deze oliën bij aan het ontgiftingsproces waardoor het altijd een goed idee is om deze blend te gebruiken.

 

Gebruik:

- Voeg toe aan je flesje water

- Verdamp voor de heerlijke geur in huis

- Verdun om op te smeren (let dan op met zonlicht)

 

Dieren

Deze olie blend ondersteund ook dieren met overgewicht. Daarnaast verhoogt het de stemming en kan het de maag kalmeren. Meng hiervoor enkele druppels door het voer.

- Voor honden <10 kg: 1 á 2 druppels 2x per dag onder het voer

- Voor kleine hondjes kan u het verdunnen in wat draagolie zoals lijnzaadolie of zwarte komijnzaadolie). 2x per dag onder het voer.

- Paarden mogen twee keer per dag 3-4 druppels door wat appelmoes of lijnzaadolie.

Verdampen is ook prima!

 

Dit neemt niet weg dat men naar andere onderdelen als voeding en beweging moet kijken bij dit proces. We kunnen samen kijken welke voeding het meest geschikt is voor uw huisdier. Is er plots iets veranderd in de eetlust van uw dier, consulteer dan de dierenarts!

Wat te heftig voor katten, verdampen mag wel