Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Terrashield

TerraShield Mix is een krachtige, maar toch veilige formule die elk familielid buiten en in huis kan gebruiken. Het is te mixen in een spray voor onderweg.

TerraShield Spray bevat essentiële oliën en andere plantenoliën die bekend staan om het bieden van bescherming in de buitenlucht op een natuurlijk, veilige manier.

Deze formule bevat een exclusieve mix van essentiële oliën met Ylang Ylang, Cederhout, Kattenkruid, Citroeneucalyptus, Litsea, Arborvitae, Nootka en Vanilleboon. Al deze oliën bezitten specifieke chemische bestanddelen die bekend staan om hun bescherming tegen invloeden van buitenaf. De toevoeging van Tamanu-olie biedt extra ondersteuning (ook in de zon) en dankzij doTERRA’s Co-Impact Sourcing® heeft het oogsten van Tamanu-olie een positief effect op het bestaan van de oogsters in Madagaskar.

 

Aromatisch staat Terrashield voor kracht en moed, vergroot je zelfvertrouwen, leert je beter grenzen te stellen. Beschermd jezelf, vormt een 'schild'. Weert allerlei insecten (ook teken).

Voor extra afweer bij teken specifiek, probeer Tumeric of Geranium.

 

Terrashield is geschikt voor dieren, meng evt in een draagolie en breng regelmatig aan tussen de schouderbladen waar ze niet kunnen likken.

 

Nu ook in handige spray voor onderweg, ideaal voor lange wandelingen!

 

Maak vliegen/muggen spray voor paarden:
- 100ml Neem olie
- 50 druppels Terrashield

 

Neem voor honden van ieder de helft of een kwart. Men kan beter steeds vers maken zodat de geur op z'n best is. Druppel tussen de schouderbladen of spray de vacht in voor het wandelen. Let op dat ze er niet aan likken.