Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Holiday Peace

Wat vrede tijdens de feestdagen. Nu is dennenolie altijd fijn, ook om de lucht te zuiveren, of in een heerlijke massage.

Deze olie is dus ook in te zetten als beschermende dennenolie.
Smeer je lekker ermee in zodat de werkzame bestanddelen via je poriën direct in je lichaamscellen terecht komen. Samen met de Frankincense is dit echt een topper voor jouw gezondheid!

Daarnaast zijn de aromatische bestanddelen juist fijn voor je geest. Deze bomen brengen je terug bij jezelf. Met de heerlijk zachte, aardende vetiver kan je al je gepieker loslaten en lekker tot rust komen. De Grapefruit is opwekkend en opbeurend. Doe in je bad voor een heerlijk ontspanmoment!

Verdamp deze blend voor een opgewekte atmosfeer, perfect voor samenkomsten met Kerst of een rustige avond thuis. 

 

Veilig aroma voor dieren. Zorg dat ze altijd de ruimte kunnen verlaten als ze de geur niet prettig vinden. Als ze deze geur wel fijn vinden zou je het aan de oortjes mogen opbrengen, om wat rust te vinden voor bv het vuurwerk of de drukte. Bij katten verdunnen in draagolie. Of maak een spraytje voor de slaapplek!

 

Gebruik

Kan in de verdamper voor het aroma. Maar men kan het ook op de polsen smeren en zo steeds even de geur inhaleren gedurende de dag.

Drup in je handen en inhaleer als je overprikkeld bent, om weer lekker bij jezelf te komen.

 

Voor een aardende massage, mix 5 druppels met 10 ml draagolie.

Voor in bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie.

Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Ruimte spray, mix 20 druppels in een 25ml spray met water (en evt een mini beetje alcohol zoals wodka voor houdbaarheid)

 

NIET voor inname