Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Northern Escape

Mijn favoriet voor de verdamper. Het is geen geheim dat ik dol ben op Dennenoliën. Ze ruiken niet alleen lekker, ze helpen je direct weer tot jezelf komen in stressvolle of overprikkelende situaties. En ze zijn top voor je gezondheid!

Ik heb deze ook weinig gepromoot, omdat ik hem zelf zo fijn vind en eigenlijk alle flesjes wil bewaren..


Nothern escape is een blend, deze bevat niet alleen Dennenolie, ook de kalmerende YlangYlang. De geur is daarom veel zachter dan een pure Dennenolie.

Met Hinoki, Frankincense en Cedarwood is deze blend ook heel fijn voor de huid. Het is denk ik de enige dennenblend die geen citrus bevat, en daarom wel geschikt is om mee in de zon te lopen.

Ik vind het heerlijk om in mijn handen te druppen, in te ademen en zo weer tot mezelf te komen. Het residu wrijf ik in mijn gezicht om de geur echt bij me te houden.

Ook drup ik vaak wat op de rug van mijn bejaarde whippet Jenny, voor de rug te steunen en voor de aardende geur. Deze is prima om bij een hond op te brengen, voor katten alles verdunnen. Tevens voor dieren die nog geen oliën gewend zijn, laat ze altijd even ruiken en wennen.

Limited edition dus op = op