Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Niet alleen leuk voor jezelf maar ook voor de hond! Laat je hond genieten van de helende kracht van edelstenen! Zoals de Amethist om te kalmeren, Fluoriet voor zelfvertrouwen of de bescherming van Aventurijn of Labradoriet.

Ook leuk als cadeautje voor iemand die wel wat steun kan gebruiken.

Hierboven vind je verschillende edelstenen, de grote harten maar ook kleine hangertjes. De handige rondjes om aan de halsband van uw huisdier te bevestigen. En ook het assortiment splitkettingen.

 

Reinig regelmatig de stenen. Niet alle stenen kunnen in water gereinigd worden. Opladen kan bijvoorbeeld bij volle maan, maar er zijn meerdere opties. 

 

Het is handig om wat Bergkristal te hebben en daarbij Hematiet te gebruiken. Dan heb je een ontlaad en oplaad setje bij de hand.


Nu ook Guasha massagestenen

Voor de speciale Guasha massage, ook geschikt voor dieren. Er zijn verschillende edelstenen met verschillende werkingen. Groene Jade helpt extra om de afvalstoffen af te voeren. Witte Jade ondersteunt intuïtie en bewustzijn. Rozenkwarts staat meer voor zelfliefde en harmonie brengen. Gebruik hierbij evt ondersteunende oliën zoals Frankincense, Copaiba of Cedarwood. Deze kan je evt na de massage insmeren.

 


Aurasprays

Sprays met bergkristal en goede vibraties om rust te vinden en weer op te laden. Of met toermalijn en beschermingsvibraties om af te schermen.

Rozenkwarts met vibraties voor emotioneel welzijn.

Amethist met kalmerende vibraties voor (nacht)rust.

Zitten in verschillende flesjes, de flesjes hieronder te zien zijn met Toermalijn, Amethist en Rozenkwarts. De bergkristal heeft een luxer en iets groter flesje.

 

Zijn hervulbaar!