Op afstand

Energie stroomt overal, energie kent geen afstand. Ik kan via bio-resonantie bij verschillende klachten, op afstand, ondersteunen. Bij een standaard traject kan ik dit dus ook tussendoor toepassen.

 

Klachten kunnen bijvoorbeeld zijn:

- Slecht slapen

- Chronisch pijn

- Migraine

- Veel spanningen

- Angsten of depressie


Wat gebeurd er?

Het apparaat heeft een kwantumsensor die analyseert wat jij op dat moment nodig hebt. Je kan eventueel nog zelf kiezen welk programma je wilt aan of uit zetten.

 

Er zijn verschillende analyses:

- een analyse voor alle programma's die de Healy standaard al heeft.

- een analyse voor supplementen zoals Bach Bloesems, celzouten etc.

- een Aura analyse die ingaat op de verschillende Chakra's.

 

Hierna vormt de Healy een programma specifiek voor jou (of je huisdier).


 

Dit is mijn aura analyse. Je ziet dat de verschillende gebieden vrij hoog in percentage zitten, dus mijn chakra's zijn momenteel redelijk in balans.

Het programma vinkt de laagste gebieden aan om te gaan behandelen. Je kunt dit evt aanpassen en andere chakra's aanvinken.

Er volgt ook nog een algemene uitleg over de verschillende chakra's en wat het kan inhouden als deze uit balans zijn. Natuurlijk verschilt dat per persoon.


Hoe lang duurt zoiets?

Voor acute klachten zet ik de Healy 6 á 8 keer per dag, kort, voor je aan. Zo lang als het nodig is, dit is dus vaak voor korte periodes.

De aura behandeling met analyse zet ik dagelijks voor je aan, ik merkte hier direct verschil maar bij veel mensen is toch wel een week nodig om hiermee aan de slag te gaan.

Voor chronische klachten zet ik de Healy 2-3 keer per dag aan, voor langere tijd. Diepe en langdurige klachten hebben een langere behandeling nodig. Een behandeling duurt ongeveer een maand.* Soms zijn er na 1 behandeling al resultaten, als jij ervoor open staat en het apparaat net de juiste 'noot' raakt. Maar vaak duurt het enkele dagen.

* dit zijn richtlijnen


Wat kan ik verwachten?

Dat is natuurlijk bij iedereen anders!

Ik raad je aan om je te openen voor nieuwe mogelijkheden. Wanneer je cynisch bent over de methode, blokkeer je jezelf. Ga het dan liever niet doen, mijn tijd is kostbaar en ik wil graag mensen helpen die geholpen willen worden.