Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

De geometrische vormen en hun betekenis

Gepubliceerd op 2 november 2021 om 16:03

Ik heb helemaal op gevoel bepaalde vormen uitgezocht voor mijn shop. Grappig was dat sommige een beetje dezelfde elementen bevatten, dezelfde betekenis hebben.

 

Het draaien van de vormen (bij ophangen) versterkt hun energie. Tevens beschermen deze vormen tegen elektrosmog vanwege hun magnetische frequentie.

 

Betekenis van de verschillende vormen:

> De Terra Prana Circle is verbonden met de elementen van Aarde en Lucht.

Door de sferische vormen en de herhaling ervan houdt deze geometrie de frequentie van eenheid en oneindigheid vast. De Triple herhaalt deze vorm 3 keer in elkaar, en versterkt daarmee het effect nog. Een ritme van eindeloos bewust ademhalen wordt een deel van je leven.

 

> De Heart Star ontwaakt en versterkt je energetische veld. Het helpt ademen van uit je hart en in verbinding met moeder aarde.

Omdat deze vorm aarde en lucht samensmelt - en de frequentie van een torus vasthoudt - draagt ​​het de kracht van bewuste ademhaling op aarde.

De pieken op elk vlak versterken het effect van de innerlijke vorm. Het universum is overal: eindeloos buiten en binnen in jou. De fysieke piek is slechts één visuele weergave van de oneindige mogelijkheden.

 

> De Aqua Solar Circles verenigd de elementen water en ether/geest, om een heilige harmonie te creëren waar het leven spontaan kan stromen. Dit helpt jou om overvloed te creëren!

Beide elementen komen in een dans van harmonie en brengen balans..
Door deze vorm in je bewustzijn en omgeving te brengen, kun je je energetisch veld in resonantie brengen met deze natuurlijke harmoniefrequentie.

Doordat deze vorm 3 keer wordt herhaalt in dit object, brengt het deze harmonie-energie in een eindeloos herhalende stroom van frequenties zoals de rimpelingen van een waterdruppel in een meer dat doen.

-----------------------------------------------------------------------------

Alledrie zijn deze in DIY set te koop. Zo kun je jouw energie echt vermengen met het object. Tevens vind ik dit een mooi cadeau idee, om samen met een geliefde jullie energie te vermengen als een mooie herinnering. Zeker voor de mensen voor wie het lastig is een cadeau te vinden..dit is echt uniek!

-----------------------------------------------------------------------------

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.