Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Ziektekiemen

Gepubliceerd op 7 november 2021 om 16:05

Hoe beschermen we onszelf natuurlijk tegen ziektekiemen?

JIJ kan ZELF zoo VEEL doen!!

 

Je kan natuurlijk iedere dag echinaceawortel thee drinken. Ik maak je graag een (kruiden)mix. Maar essentiële olie is vele malen krachtiger dan kruidenthee. Het is namelijk sterk geconcentreerd en gaat recht door je cellen heen naar de plek waar nodig, omdat het vluchtige stoffen zijn.

Het is fijn om iedere dag een drupje citroenolie in je water te doen, dit reinigt het lichaam. Het bestanddeel Geraniol heeft sterke antiseptische eigenschappen.

Maar er zijn nog krachtigere oliën zoals kruidnagel, kaneel en rozemarijn (te vinden in de beschermende samenstelling). Het bestanddeel Thymol uit Tijm en Oregano blijkt naast beschermen, zelfs micro-organismen die er al zijn af te remmen.

Dit zijn dus allemaal natuurlijke manieren om ons te beschermen. Uiteraard is het belangrijk om hiernaast goede voeding en supplementen (vitaminen, antioxidanten en omega's) als basis te hebben.

 

Dagelijkse tips:
- LLV supplementen met een multivitamine uit wholefood dus wel opneembaar en niet belastend, krachtige antioxidanten en de omega's met vitamine D erin. Daarnaast zit hier al kruidnagel en tijm in. >kimzkruiden.nl/supplementen<
- Drupje Lemon olie in je watertje
- Beschermende samenstelling innemen of opsmeren met de handige roller (ook geschikt voor kids die roller, maar de beschermer uit de kidscollectie kan ook)
- Creëer een schone lucht in huis door zuiverende oliën te verdampen. Dat kan met citrusolie, kruiden als Oregano of Tijm, met de beschermende mix, of juist de mix voor de luchtwegen!

Zoveel opties!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.