Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Poetsen met Ionen

Gepubliceerd op 14 januari 2024 om 11:28

Er is een manier om zonder (of met minimale) tandpasta te poetsen, met ionen! Wij gebruiken inmiddels al jaren een ionische tandenborstel en zijn er helemaal fan van. Helaas zijn ze niet overal verkrijgbaar, dus verkoop ik ze zelf.

 

Het poetsen met ionen is een innovatieve benadering van mondverzorging die steeds populairder wordt. Deze technologie maakt gebruik van negatieve ionen om tandplak en vuil te verwijderen, zonder het schuren dat traditionele tandpasta's vereisen. Ionische tandenborstels genereren deze ionen en trekken tandplak en bacteriën aan, zodat ze gemakkelijk kunnen worden weggespoeld. Mondwater kan hierna wel een optie zijn.

 

Poetsen met ionen heeft verschillende voordelen:

  1. Zachte reiniging: Ionische tandenborstels bieden een zachte, niet-schurende reiniging die geen schade toebrengt aan het tandglazuur.

  2. Geen tandpasta nodig: Het gebruik van tandpasta is overbodig, wat betekent dat je geen fluoride of schurende deeltjes in je mond hoeft te hebben.

  3. Natuurlijke werking: De ionen die worden gegenereerd, bootsen de natuurlijke processen na die in de mond plaatsvinden, waardoor tanden op een natuurlijke manier worden gereinigd.

De opzetborstels zijn uiteraard vervangbaar, zodat je niet iedere keer een nieuwe tandenborstel hoeft te kopen!

 

ACTIE

Nu hebben wij pas een nieuwe versie van deze tandenborstel dus kan iemand de oude (met nieuwe borstelkop uiteraard) voordelig uitproberen!

Je betaald enkel de borstelkop. Waarom? Omdat ik overtuigd ben dat dit een super manier van poetsen is en ik dat iedereen gun!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.