De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Elements

Gepubliceerd op 30 oktober 2021 om 10:47

Wat zeggen nu de verschillende elementen over de werking van een geometrisch object?

 

💙 Element Water

Water is de elementvorm waaruit al het leven wordt geboren.

Deze geometrieën helpen je om je emotionele lichaam te reinigen en te resetten naar je oorspronkelijke onschuld. Hiermee ondersteund het je levensenergie. Het geneest de diepgewortelde gevoelens van schuld en schaamte. Deze gevoelens zijn de oorzaak van veel voorkomende kwalen!

 

💚 Element Aarde

De aarde is het element dat je helpt om hier en nu volledig aanwezig te zijn.

Deze geometrieën helpen je om jezelf te aarden, en om je verbinding met de materie en Moeder Aarde sterker te maken. Je herkend mogelijk een behoefte aan aarden als je vaker op je voeten wiebelt, teveel in je hoofd zit, of de neiging hebt op een object of een ander te gaan 'hangen'.

 

🧡 Element Ether of Geest

Ether is het element dat verbonden is met de frequentie van de zon. De 'pillar of light'.

Deze geometrieën helpen je herinneren dat je overvloedig bent met elke lichtstraal, waardoor je gehechtheden loslaat. Loslaten kan heel belangrijk zijn in het helingsproces.

De vormen van het element Ether zullen je helpen ademen en je te verbinden met je Ziel en je Hogere Zelf.

 

💜 Element Lucht

Lucht is het element dat je verbindt met de Welwillendheid van de Schepping.

Deze geometrieën helpen je om je mentale lichaam te reinigen, door je denkwijze opnieuw te verbinden met de hoogste Waarheid in jou. Hij versterkt zelfreflectie, reuk, instinctief en vanuit het lichaam weten, je 'buikgevoel'. Dieren laten ook hun verstand niet tussen het instinctief weten komen.

 

❤️ Element Vuur

Vuur is het element van het verlangen om je eigen leven te leiden.

Deze geometrieën houden de frequentie van je kracht vast. Ze zullen je helpen om oude dualistische patronen in je leven te transmuteren en te transformeren. Het ondersteund inzicht en leiderschap, helpt verantwoordelijkheid aangaan.

 

🖤 Element Stellaire uitstraling

Het is dit 6e element dat alle andere elementen met elkaar verbindt.
Het is de vorm van licht die de scheppingscode van Prana draagt.

Deze geometrieën helpen je om direct verbinding te maken met onze zon, alle sterren, met het hele universum, de bron, met alles binnen en buiten jou. Door Merkaba activatie ontstaat healing tot in je DNA en voorouderprogramma’s en verruimt je hart, ziel en bewustzijn naar grotere galactische en universele kennis en liefde.

 

Ze zullen je helpen om met je lichaam-geest-hart-systeem het concept "Er is geen scheiding" te begrijpen en te voelen. Het past dus eigenlijk bij het Coherency programma van de Healy! Deze eenheid helpt je goede hormonen stimuleren en beter te herstellen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.