Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

9 factoren van spontane remissie

Gepubliceerd op 23 augustus 2022 om 17:06

Heb je de documentaire van 'Heal' gezien? Dr Kelly Turner heeft duizenden mensen onderzocht die spontaan genezen zijn van verschillende dodelijke diagnoses.

 

Deze mensen hebben 75 verschillende dingen gedaan om beter te worden, en er waren 9 factoren die ieder van deze personen toegepast heeft, in willekeurige volgorde:

 

- Radicaal hun dieet veranderen naar meer (bio) groenten en fruit eten en gefilterd water drinken. Daarnaast minder vlees, zuivel, snoep en tarwe.

 

- Verschillende supplementen die bij de persoon paste om het lichaam weer in balans te brengen. De een heeft ontgiftende middelen nodig om toxinen te verlagen en de ander heeft juist toevoeging van vitaminen, mineralen of kruiden nodig.

 

- Verhogen positieve emoties. Lachen en positieve gedachten sturen blije hormonen aan die je immuunsysteem activeren. Natuurlijk is dat soms moeilijk en je hoeft je niet constant blij te voelen. Maar doe wat wél kan, een beetje iedere dag van vrolijke activiteiten of comedy kijken doet al veel.

 

- Loslaten van onderdrukte emoties. Alles waar je aan vasthoud, houd je tegen. Emotionele blokkades kunnen fysieke blokkades worden.

 

- Intuïtie volgen. Soms was het niet de eigen intuïtie maar van een vriend of therapeut. Maar allemaal hadden ze een sterk gevoel of innerlijke stem gevolgd dat leidde tot heling. Intuïtie is een echt onderdeel van onze hersenen, in het reptielenbrein. Het licht op wanneer we in gevaar zijn. En een nare diagnose, kan dat gevaar zijn dat dit deel van de hersenen activeert.

 

- Spirituele connectie vinden of mediteren. Niet alleen bidden, voor sommigen wel. Maar het kan op veel manieren. Voor sommigen was het gewoon een manier om de geest tot rust te krijgen. Dat kan ook met wandelen door de natuur. Het vormde een samenspel van spiritueel met mentaal en emotionele delen, dat een kalm, liefdevol en een vredig gevoel voortbracht. Je hypofyse doet vanalles als je in meditatie bent, het brengt alle goede hormonen op gang zoals serotonine, dopamine, oxytocine etc. Deze hormonen boosten voor jouw immuunsysteem!

 

- Een sterke steun hebben in je netwerk. Liefde van naasten helpt jou letterlijk genezen. Je geliefd voelen was eigenlijk al genoeg in de onderzoeken die hiernaar zijn gedaan. Ook dit bevorderd de aanmaak van de krachtige oxytocine hormonen en jouw immuunrespons gaat uit z'n dak!

Dat betekend dat je veel kan betekenen voor een naaste die ernstig ziek is.

 

- Een sterke reden om te leven hebben of vinden. Vindt jouw doel in het leven, waarom ben jij hier? Jij bent naar aarde gekomen om iets specifieks te doen of te beleven, wat drijft jou?

 

- Controle nemen over het proces. Jij kiest wat er wel en niet gebeurd. Er zijn veel studies die bewijzen dat je eerder zal sterven wanneer je het gevoel van hulpeloosheid hebt. Neem jouw kracht terug. Focus op wat je wél kan doen, hoe klein ook. Maak je eigen keuzes in het proces, hoe moeilijk dat soms ook is (voor anderen of voor jouzelf).

 

Zo zie je dat de meeste factoren voor genezing mentaal en spiritueel zijn. Dit omdat jouw mentale staat bepaald welke hormonen jij aanmaakt en daarmee bepaal je of je het immuunsysteem onderdrukt of juist activeert. We kunnen ons immuunsysteem helpen of hinderen met onze gedachten!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.