Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Onze voeding

Gepubliceerd op 16 juli 2021 om 11:10

Onze voeding is nogal wat veranderd door de jaren. En langzaam krijgen we door dat die groei niet altijd positief is. Deze groei brengt ziektebeelden met zich mee.

 

Er zijn hartstikke veel goede artsen. Maar een huisarts heeft maar beperkte tijd om jou te helpen. In hun ervaring is gebleken dat mensen liever een snelle oplossing hebben en niet echt hun leefstijl willen aanpakken. Dat is jammer! Want een snelle oplossing, is vaak een tijdelijke!

 

Neem nu als voorbeeld cholesterol. Een hoog cholesterol is een onderdeel van een ziektebeeld. En voor dat cholesterol kan je een pilletje krijgen.

Hoog cholesterol is in werkelijkheid maar een signaal dat er iets fout gaat. Vergelijk het met het dashboard lampje van de auto. Het lampje brand, en jij zet het lampje uit.. wat gebeurd er dan?

Daarnaast heeft cholesterol ook veel goede effecten in ons lichaam. Cholesterol is niet de boosdoener, het blijkt vitaal te zijn voor ons systeem.

 

Ook bij het stuk voeding kunnen we essentiële oliën inzetten om ons lichaam weer te reinigen en voedingstoffen aan te vullen (LLV). En de Healy om onze lymfeklieren, circulatie en energie te stimuleren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.