Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Chronische of vage ziekten

Gepubliceerd op 20 juli 2021 om 22:01

De medische wetenschap is ontzettend ver in het genezen van acute ziekten en klachten. Helaas wordt er bij veel chronische aandoeningen nog in het donker getast.

Het eerste dat ik leerde bij revalidatie therapie: chronische pijn kan niet behandeld worden met pijnstillers. Apart dat ik altijd te horen kreeg dat ik pijnstillers moest nemen. Ik merkte zelf dat het geen effect had maar nu werd het ook nog bevestigd dat dit logisch is.

 

We zijn vaak al blij dat de dokter iets 'gevonden' heeft en dat onze klachten een naam krijgen.

Het nadeel van de labels die we krijgen, of dat nu fibromyalgie is of auto-immuunziekte of MS, is dat we niet goed weten wat we eraan kunnen doen. ons lichaam krijgt eigenlijk de schuld van het niet goed functioneren. Of dat we gewoon slechte genen hebben. Dat is niet alleen verkeerd, ons lichaam doet alles eraan om wel te functioneren, maar ook geeft het je kracht weg.

Er wordt eigenlijk verteld dat er niets aan te doen is. En ook dat is niet waar. Er is een reden, een oorzaak, dat jij ziek wordt.

 

Dat kunnen we op meerdere manieren aanpakken. We kunnen ons lichaam fysiek aanpakken, met microstroom en door flink te ontgiften aangezien het erop lijkt dat veel chronische ziekten te maken hebben met verzuring of een ophoping van zware metalen waar we door oa de toxische belasting van nu geen tolerantie meer voor hebben.

 

Fysiek kunnen we ontgiften met:

- Citroen olie, sap is niet voldoende.

- Grapefruit olie of Smart & Sassy.

- Genoeg fruit, met name blauwe bessen

- Selderij sap of Selderij olie (Celery Seed).

Boosdoeners kunnen we verwijderen met OnGuard olie.

 

Microstroom helpt ons ATP 500x verhogen, dan wordt de brandstof in ons lijf beter verdeeld, en kunnen we inzetten op genezing.

 

Daarnaast heeft ons mentale welzijn er veel mee te doen. Wanneer wij denken dat we niet beter kunnen worden, zit ons dat in de weg van genezing!

Als wij meer bewust worden (we zijn 95% van gisteren iedere dag aan het herhalen), hebben wij rechtstreeks invloed op onze cellen. Onze cellen krijgen opdrachten van ons zenuwstelsel en deze is afhankelijk van onze waarneming. Onze waarneming is beïnvloedbaar door hoe wij iets bekijken. Zo maken wij namelijk verschillende hormonen aan. Deze hormonen sturen alle stukjes in ons lichaam aan. Wil jij je lichaam aansturen op stresshormonen, die de groei van cellen tegenhouden, of op happy hormonen die deze groei bevorderen?

Het Coherency programma van Healy is hier een heel goed programma bij.

 

Hierbij kan ook de aura analyse goed van pas komen! Deze geeft inzichten waar jij jezelf nog tegenhoudt. Je chakra's moeten allemaal samenwerken om ons lichaam gezond te houden en een disbalans is niet te zien op een röntgenfoto. 

 

Ons mentale en fysieke lichaam werken samen, en die hebben we beide nodig om beter te worden!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.