Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Good Vibes and Bad Vibes

Gepubliceerd op 12 juli 2021 om 09:47

Eerder dachten we dat wij bestonden uit atomen, dat atomen de kleinste bestanddelen van onze cellen waren. Later bleek dat hier ook kleinere deeltjes in zaten. En waarvan is nou zo'n klein deeltje gemaakt?

Pure energie

 

Wij bestaan uit pure energie. Daarnaast bevindt zich er nog energie om ons heen. En energie beweegt op vibraties.

 

We kennen het wel dat er ergens een fijne sfeer is die ons energie geeft: goede vibes. De verhoging van energie geeft ons een goed gevoel en versterkt onze energie.

Maar men kan ook ergens komen waar een nare sfeer hangt, waardoor je moe weer naar huis gaat. Deze lage energie is niet goed voor ons, dat voel je meteen.

 

Alle organismen reageren op energie, vooral planten en dieren. Wij hebben het een beetje afgeleerd om de energie goed te lezen. Doordat we meer zijn gaan focussen op de omgeving, op wat we zien en wat ons verteld wordt.

De energie kan ons veel vertellen, goede vibraties kunnen niet alleen ons humeur verhogen maar ook de werking van ons lichaam verbeteren.

 

De beste vibratie voor een gezond leven?

Zelfliefde. Dankbaarheid. Waardering.

 

Liefde en dankbaarheid, genegenheid en geborgenheid zorgen voor hormonen (oxytocine) die letterlijk onze bloedvaten verwijden, die onze aderen gezond houden, wonden beter helpen helen en voedsel beter te verteren. Knuffelen helpt veel van dit hormoon aanmaken, al is het met je huisdier!

 

Het is soms moeilijk om deze vibraties in jouw leven te integreren. Zeker als je leven op het moment niet zo leuk is. Daar kan ik uiteraard bij helpen.

 

Gebruik tools:

- Essentiële olie

- Geometrische vormen

- Muziek

- Frequentie therapie

- Intentie zetten met iets positiefs. Bijvoorbeeld vandaag ga ik genieten van een wandeling, en bedenk je hoe fijn dat voelt. Het gevoel is al genoeg om je frequentie te verhogen, je hoeft het niet eens echt te doen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.