De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Vuurwerk geknal

Gepubliceerd op 6 november 2022 om 12:40

Vuurwerk, het komt er weer aan. Ze knallen nu al.. hopeloos voor alle bange diertjes.

Gebruik daarom NU al dagelijks rustgevende oliën, om de opbouw van angst te voorkomen.

- Geef bv Copaiba iedere dag intern (werkt zoals CBD) een druppeltje.
- Drup Balance dagelijks op de schedelaanzet/ruggenwervel.
- Verdamp dagelijks rustgevende oliën om de sfeer in huis kalm te houden. Neem bijvoorbeeld Serenity hiervoor, maar Hygge, Anchor of Console kunnen ook fijn zijn.

Check nu al je rustgevers, welke oliën vind jouw dier prettig? Mijn Cody vind bijvoorbeeld Osmanthus dagelijks heerlijk, maar Neroli wil hij alleen als hij echt bang is. Hij likt dan richting het flesje. Kijkt je dier ervan weg, is het waarschijnlijk geen geurtje dat bij je dier past.

Loopt de angst op, geef dan rustgevers topisch. Console is hier een goede voor. Spikenard is fijn voor katten. Druppel bijvoorbeeld iets in je handen en aai je dier ermee.

Of gebruik de handige rollers voor op de oortjes. De rollers waar 'Touch' op staat zijn altijd veilig om zo op te doen. Andere oliën mag je nog verdunnen in draagolie, zeker bij kittycats.

 

Vraag me gerust om advies, of bestel een sample pakket om verschillende geurtjes uit te proberen! Je vindt deze in de webshop.

 

Verdun hete oliën en blends met hete oliën ALTIJD voor gebruik! Hete oliën zijn bv Kaneel (cinnamon), Kruidnagel (clove), Thyme, Oregano & Lemongrass

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.