Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Sacred Geometry

Gepubliceerd op 23 oktober 2021 om 10:42

Even door op de visuele taal.
Geometrische vormen vinden we al in oude gebouwen, bijvoorbeeld op de plafonds.

 

De vroegste samenlevingen, zoals die van de Christenen, Hindoes, Grieken en Egyptenaren, erkenden al het bestaan van verschillende patronen of geometrische vormen die de natuur herhaalde. Ze kwamen er ook achter dat er een verbinding was tussen de verschillende elementen, die een rol spelen in geometrie. Deze heilige geometrische patronen werden gespiegeld op de grond en in de hemel, en oude beschavingen geloofden dat deze patronen in het hele universum voorkwamen.

 

De moderne wetenschap heeft bewezen dat deze heilige geometrische patronen weergave zijn van de moleculaire vormen die de basis zijn van al het leven in dit universum.

 

De verschillende vormen hebben allemaal een betekenis. Zoals de Flower of Life. Deze dateert van tussen de 6.000 en 10.000 jaar geleden. De levensbloem kun je zien in Egypte, in de Tempel van Osiris; in de Verboden Stad van China; in synagogen in Galilea, Israël; in tempels door heel India; in La Mezquita, Spanja; in Turkije, Japen en op nog veel meer plekken.

Eigenlijk zit geometrie al in ons. Het is een bepaalde trilling die we uit het oog verloren zijn en die we herkennen als we bepaalde geometrische kunst zien. Je lichaam zal automatisch de oorspronkelijke geometriestructuren herkennen en zal weer op dezelfde frequentie gaan trillen, je oorspronkelijke frequentie. Het is als thuiskomen.

 

In andere blogs meer..

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.